Nov 30, 2019
11 Views
Comments Off on Zeven humoristische rode waarschuwingsvlaggen op on-line datingprofielen

Zeven humoristische rode waarschuwingsvlaggen op on-line datingprofielen

Written by

Onderhandelen over on-line datingprofielen kan overweldigend zijn, vooral als je verhalen hoort over mensen die liegen over alles, van hun leeftijd tot hun huwelijkse staat. Hier zijn enkele humoristische "rode vlaggen" die een waarschuwing geven dat deze persoon geen match voor jou is.

1. In zijn profiel vermeldt hij zijn leeftijd op zestig, maar hij is geïnteresseerd in vrouwen van "25 tot 55". Deze zestigjarige controleert ook of hij "kinderen wil".

Rode vlag: als je veertig plus bent en nog steeds kinderen wilt baren, ga er dan voor. Maar als je leeftijd dichter bij vijfenvijftig dan bij vijfentwintig is, zou ik je tijd niet verspillen aan deze kerel. Hij is misschien geïnteresseerd in vruchtbare vrouwen, maar ik vermoed dat hij het meest geïnteresseerd is in jongere vrouwen. Ik ken mannen die openlijk toegeven dat ze "willen kinderen" of "niet zeker" aanvinken om een ​​jonge vrouw die van kinderen droomt niet "uit te schakelen".

2. In haar relatiestatus op haar profiel staat: "Het is ingewikkeld".

Rode vlag: iemand die niet in staat is om een ​​definitieve huidige relatiestatus te kiezen, is geen solide kandidaat voor een goede, langdurige relatie. Ik veronderstel dat ze getrouwd is of pas gescheiden is of in een markerende relatie zit, en dat is heel ingewikkeld.

3. In zijn profiel verklaart hij dat hij een "internashonel sukesfil cmpewter compeny" bezit en onder opleiding beweert hij een "PhD in worlld ekomicks" te hebben

Rode vlag: als hij niet slaagt voor een spellingtoets van de zesde klas, heeft hij waarschijnlijk geen doctoraat. Als hij hierover niet eerlijk is, kan hij ook liegen over zijn bedrijf. Mensen zijn niet altijd eerlijk over werk. Let op inconsistenties.

4. Wat kinderen betreft, vermeldt haar profiel dat ze "meer dan drie thuiswonend heeft" en vermeldt ze de leeftijd van haar kinderen als 19,21,24 en 29.

Rode vlag: een relatie met deze vrouw zal druk zijn.

5. In zijn profiel beweert hij eenenvijftig te zijn. Hij ziet er ongeveer eenenvijftig uit op zijn familiefoto waar hij poseert met zijn tienerdochter en zoon. Als je beter kijkt, realiseer je je dat zijn zoon een mul kapsel heeft en zijn dochter een Again Avenue Boys-shirt draagt.

Rode vlag: Mullet-haarsneden en de Again Avenue Boys waren populair in de jaren 1980 en vroege jaren 1990. Deze foto is ongeveer twintig jaar oud. Vandaag is deze man misschien in de zeventig. Zowel mannen als vrouwen plaatsen foto's die niet weergeven hoe ze er momenteel uitzien. Het ergste dat ik heb gehoord was van een moeder die de foto van haar dochter plaatste en deze probeerde te laten doorgaan als die van haar. Griezelig en dom. Als het punt uiteindelijk persoonlijk is, hoe zou dit ooit kunnen werken?

6. Hij heeft een profielnaam gekozen zoals: luvjckdaniels, fiberguy, shakeywurm (werkelijke profielnamen)

Rode vlag: een profielnaam is een introductie tot zijn beste zelf. Genoeg gezegd.

7. Ze heeft een profielnaam gekozen zoals: nomorejerks of bigbbs.

Rode vlag: Cheesy. Genoeg gezegd.

Houd je hoofd erbij wanneer je on-line profielen leest. Geef geen telefoonnummers door voordat u tijd hebt gehad om een ​​paar e-mails uit te wisselen. Zoek naar inconsistenties en vertrouw op je intuïtie. Als iets niet legitiem lijkt, is het waarschijnlijk ook niet zo. Er zijn een paar onwaarachtige mensen, maar er zijn ook enkele echt geweldige mensen die er zijn. Je hebt de macht om ze aan de deur uit te zoeken!

pinit fg en rect red 28 - Zeven humoristische rode waarschuwingsvlaggen op on-line datingprofielen

Comments are closed.