Nov 29, 2019
9 Views
Comments Off on Wanneer je je vingers door je haar haalt, hoeveel haren moeten er dan uitkomen?

Wanneer je je vingers door je haar haalt, hoeveel haren moeten er dan uitkomen?

Written by

Onlangs liet iemand me e-mailen en gedeeltelijk zeggen: "Elke keer als ik mijn vingers door mijn haar haal, komen er minstens tien haren in mijn handen. Ik zou dit de hele dag kunnen doen zonder einde in zicht. Ik weet dat dit aantal te hoog is. Maar hoeveel haren zouden in deze situatie normaal zijn? " Ik zal proberen deze vraag in het volgende artikel te beantwoorden.

Normaal dagelijks haarverlies is meestal een klein proportion van uw totale haarvolume: Je zult vaak lezen dat het "normaal" of "typisch" is om tot 100 lokken per dag te verliezen. Wat je echter vaak niet zult lezen, is dat dit aantal is gebaseerd op het idee dat het ook "normaal" is voor 10% -15% van de totale haartjes op je hoofd om in één keer in de rustfase te zijn. Dus als je minder of meer haar hebt dan de gemiddelde persoon, kan je typische verlies meer of minder zijn dan dit aantal.

Bovendien, naarmate haaruitval en haarverlies vordert, zal het aantal dat als laag genoeg wordt beschouwd om zich geen zorgen te maken, ook afnemen, omdat het aantal strengen op je hoofd ook afneemt. Daarom moet de som zelfs als u dezelfde percentages gebruikt, lager zijn. Simpel gezegd, in dit state of affairs werkt de persoon met minder strengen dan waarmee hij begon, dus kunnen ze het zich veroorloven minder te verliezen als ze hopen hetzelfde quantity te behouden dat ze altijd hebben gehad.

Variabelen die kunnen beïnvloeden hoeveel haar er in uw handen komt: Een ander ding om te overwegen is wanneer je dit experiment probeerde. Als je heel current shampooed hebt, zul je misschien merken dat je meer verliest omdat de manipulatie die gepaard gaat met wassen, veel van de strengen die wachten om eruit te vallen losser maakt. Evenzo zullen veel mensen merken dat er minder haren in hun handen komen nadat ze internet hebben gepoetst. Dit komt omdat poetsen veel van de losse strengen zal verwijderen. Waarschijnlijk is de beste tijd om dit te proberen een paar uur nadat je hebt gepoetst op een dag die je niet recentelijk hebt gewassen. Dit zorgt ervoor dat het geen manipulatie is die veel van het verlies veroorzaakt.

Hoeveel haren verliezen de meeste mensen nadat ze hun vingers erdoorheen hebben gehaald ?: Dit kan een moeilijke vraag zijn om te beantwoorden vanwege de variabelen die ik zojuist heb besproken. Iedereen heeft een variërende hoeveelheid haar die voor hen "normaal" wordt. En dit kan veranderen op foundation van wat er internet is gebeurd met hun regime. Wat excellent in orde is voor de ene persoon, kan voor een ander tot een sterk verminderd quantity leiden. Over het algemeen heb ik deze vraag echter op veel boards voor haarverlies gezien en ik heb het zelf geprobeerd in tijden dat ik actief aan het afstoten was en mijn haar helemaal normaal was.

Meestal zullen mensen die niet afstoten tussen de 2 en 5 haren weghalen zonder dat dit voor hen zorgelijk is. Als ze onlangs hebben gepoetst, komen ze misschien helemaal niet weg. Vaak, als je meer strengen ziet dan dit, kan het zijn omdat je je haar internet hebt gewassen of gemanipuleerd of omdat je om een ​​of andere reden meer strengen verliest of verliest dan normaal.

Mensen die om redenen zoals telogeneffluvium, androgene alopecia of allergische reacties hebben afgestoten, kunnen in deze situatie met een groot aantal strengen wegkomen. Ik heb mensen laten vertellen dat ze gemakkelijk in staat waren om weg te komen met 10 – 20 strengen en dat dit waar was, hoe vaak ze dit experiment ook probeerden. Houd er echter rekening mee dat uw arts veel beter is uitgerust om uw haarverlies te helpen evalueren dan elk experiment dat u zelf zou kunnen proberen.

pinit fg en rect red 28 - Wanneer je je vingers door je haar haalt, hoeveel haren moeten er dan uitkomen?

Article Tags:
· · · · · · · · · ·

Comments are closed.