Nov 29, 2019
10 Views
Comments Off on Waarom je je haar zou moeten verven en je niet onmenselijk zou moeten voelen!

Waarom je je haar zou moeten verven en je niet onmenselijk zou moeten voelen!

Written by

Als je een man bent en haarkleuring arduous nodig hebt, kan dit voor de meeste mensen iets ongewoons zijn. Traditioneel staan ​​mannen er niet om bekend dat ze veel ijdelheid in hun systeem hebben, dus sommigen kunnen het met een beetje angst bekijken als je merkt dat je jezelf een haarkleuring geeft. Tenzij je in een soort punk, goth of andere subcultuur zit, is het echt niet normaal om te doen als je een man bent. Dus waarom zou je alle moeite doen om dat allemaal te doorstaan ​​terwijl je samenleving niet verwacht dat je ermee door gaat?

Omdat mannen, in tegenstelling tot vrouwen, veel meer verzekerd zijn als het gaat om het kleuren van hun haar. Omdat kort haar en geschoren hoofden een nietje voor mannen zijn, is het heel gemakkelijk om bij wijze van spreken voor mannen te wissen en terug te spoelen als ze het resultaat van hun haarverfsessies niet waarderen. Als die hoogtepunten ervoor zorgen dat sommige jongens er echt lelijk uitzien, hoeven ze het alleen maar weg te scheren en komt alles weer terug bij af. Vrouwen aan de andere kant hebben die optie niet, omdat de meeste vrouwen de opstandige kale look niet willen riskeren. Dus dat voordeel gaat naar de mannen!

Maar web als vrouwen kunnen mannen ook alle voordelen gebruiken om hun haarkleur te veranderen. Of het nu een manier is om een ​​nieuw leven aan te geven na een breuk, een symbolische verandering van levensstijl, of gewoon een heel goede manier om er een heel stuk beter uit te zien, jongens kunnen profiteren van de verbazingwekkende voordelen van het kleuren van hun haar. Als je oud begint te worden en je haar begint zilver te worden, weet ik zeker dat het op de lange termijn echt je vertrouwen zal helpen om het in een hele donkere tint met haarkleuring te krijgen. Ben je die oude, saaie haarkleur beu? Maak je geen zorgen! Je haar kleuren is de oplossing voor jou.

pinit fg en rect red 28 - Waarom je je haar zou moeten verven en je niet onmenselijk zou moeten voelen!

Article Tags:
· · · · · · · ·

Comments are closed.