Nov 29, 2019
12 Views
Comments Off on Voor wie zijn de Lone Wolf Unhealthy Boys Vrouwen zich aangetrokken voelen?

Voor wie zijn de Lone Wolf Unhealthy Boys Vrouwen zich aangetrokken voelen?

Written by

Ik was een stoute jongen en een eenzame wolf tot ver in de veertig, en hoewel ik nooit een bedreiging voor Brad Pitt op de knappe afdeling was, had ik altijd meer vrouwen dan de tijd om met ze te daten. Eigenlijk was ik zo een man die toegaf dat ik nog steeds niet helemaal begrijp waarom mijn danskaart zo vol was. Alle positieve karaktereigenschappen die verband hielden met mijn toestand waren toevallig. Slechte jongens en eenzame wolven zijn vaak dezelfde man omdat beide disfunctionele mannen zijn die vergelijkbare kenmerken delen, en beiden genieten van hun antisociale reputatie. En, het allerbelangrijkste, mannen kiezen het eenzame wolvenpad omdat ze vertrouwensproblemen hebben met andere mannen. Elke eenzame wolf die dit ontkent, is gewoon in ontkenning.

Ik denk dat een deel van mijn aantrekkingskracht op vrouwen was dat ik gevaarlijk was. Ik had geen verband met iets of iemand. Ik was een echte vrije geest. Ik ging waar ik heen wilde en deed wat ik wilde doen. Ik heb nooit iemand getolereerd die me vertelde wat ik moest doen, en als ze het probeerden, haalde ik het uit. Ik was een succesvolle ondernemer, wat betekende dat ik geld had om te reizen en geld om uit te geven aan mijn passie, die toepasselijk motorrijden was, een traditionele dangerous boy-activiteit. Ik had altijd een paar snelle fietsen in mijn storage en ik reed alsof ik de weg bezat. Ik beschouwde snelheidsovertredingen als mijn recht op doorgang naar volwassen slechte jongensjaren. Ik lachte naar de politie toen ze wegreed en reed meteen alsof mijn haar weer in model stond. Ik was een boze, uitdagende, sociale buitenbeentje.

Uiterlijk leek ik gelukkig en vol leven, en in sommige opzichten was ik dat, maar ik voelde me altijd inferieur ten opzichte van andere mannen, met title mannen die vriendschap met andere mannen genoten. Vrouwen vonden het geweldig dat ik een onafhankelijke man was, vooral aan het start van onze relaties, maar na verloop van tijd werkte mijn onafhankelijkheid tegen hen. Ik was onattent, egoïstisch en had vrouwen nodig, maar niet op een manier die ook voor hen werkte. Ik was helemaal ondergedompeld in koel en afstandelijk zijn. Ik heb mijn coole gedrag gemodelleerd op Hollywood dangerous boy, eenzame wolven. Toen ik stopte om na te denken over de vrouwen die me leuk vonden, kon ik het niet helpen dat veel van hen ook eenlingen waren.

Onze sociale relatie was voorspelbaar, vooral gezien het feit dat we paria's waren die zich niet aan de sociale normen hielden. Dat betekende dat we veel te veel tijd samen doorbrachten en zelden met andere koppels. We realiseerden ons altijd snel dat terwijl seks en een deel van de tijd die we samen doorbrachten geweldig was, we volgens iedereen een disfunctioneel stel waren. Ik schuwde vrouwen weg die veel vrienden hadden, maar achteraf denk ik dat dit vooral was omdat ik me niet op mijn gemak voelde bij mensen die sociaal normaal leken.

Omdat een eenzame wolf worden alles te maken heeft met een gebrek aan vertrouwen voor andere mannen, was het niet moeilijk voor mij om de wortels van mijn gedrag te achterhalen. Mijn jongensjaren met mijn vader waren verschrikkelijk geweest. Hij was een boze, gewelddadige man die altijd leek te vechten met iemand in de gemeenschap. Hij had zijn gezin niet kunnen onderhouden en ik denk dat het ons voortdurende gebrek aan geld was dat hem over de rand van woede en geweld dreef. Ik was gewoon een handig doelwit. Ik vertrouwde hem nooit, en hij hield nooit op me redenen te geven waarom ik dat niet zou moeten doen. Ik vermeed hem en hoewel ik hem geen kansen probeerde te bieden om me te verraden, was hij ouder en slimmer en slaagde hij er ondanks mijn inspanningen vaak in.

Ik groeide uit tot een man die andere mannen niet vertrouwde, dus een eenzame wolf worden was gewoon een natuurlijke vooruitgang. Ik was een jeugddelinquent geweest als gevolg van mijn turbulente thuisleven, dus het was gemakkelijk om die slechte jongenshouding in de mannelijkheid te dragen. Tegen vijfentwintig was ik al de typische slechte jongen, eenzame wolf, en omdat ik meer dates had dan ik aankon, dacht ik dat het allemaal heel goed werkte voor mij. Een deel van mijn zelfverzekerdheid was omdat ik nooit met andere mannen had gesproken en daarom nooit suggestions over mijn gedrag kreeg.

Met veertig werkte het niet meer. Ik voelde me leeg van binnen en mijn isolatie was verstikkend geworden. Alleenstaande wolven leven in een emotioneel vacuüm en mijn bubbel had internet genoeg zuurstof om me te laten overleven, maar niet genoeg om te floreren. Ik had mijn gebrek aan vertrouwen en angst voor mannen veel te lang laten dicteren over de kwaliteit van mijn leven. Hoewel ik mannen niet genoeg vertrouwde om zich in de vriendschapsarena te wagen, betwijfelde ik of andere mannen me als bijzonder goed, vriendelijk materiaal beschouwden. Ik was wanhopig om deel te nemen aan het peloton en ik was moe van het fixed verspillen van mijn inloggegevens voor dangerous boys, die veertig voelde omdat ik een ondernemer was die legaal geld verdiende.

Ik wilde wanhopig een vrouw vinden die niet om de verkeerde redenen in mij geïnteresseerd was, maar dat bleek veel ongrijpbaarder dan ik dacht. Ik moest eerst veranderen. Ik zal die metamorfose in mijn volgende artikel uitleggen.

Ik stel het op prijs van lezers te horen.

pinit fg en rect red 28 - Voor wie zijn de Lone Wolf Unhealthy Boys Vrouwen zich aangetrokken voelen?

Article Tags:
· · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.