Nov 29, 2019
9 Views
Comments Off on Voel je je een grote jongen?

Voel je je een grote jongen?

Written by

Vakanties betekenen verschillende dingen voor verschillende mensen. Voor mij betekent de vakantie dat ik de ene plaats verlaat en naar een andere plaats ga om niets te doen.

Onlangs hebben de barmhartige minnares van de pastorie en ik de pastorie verlaten om naar een plaats te gaan waar we niets konden doen. We hebben dit door de jaren heen beheerst.

Mijn definitie van "niets" verschilt nogal van de definitie van mijn vrouw.

Mijn definitie is eenvoudig dat ik de dag niets doe.

De definitie van mijn vrouw is gewoon dat ze de dag doorbrengt met niets anders dan kringloopwinkelen.

Op dit second weet ik niet helemaal zeker wie hun "niets" beheerst. Op dit punt kunnen we gelijk zijn. Zolang al onze "niets" -activiteiten niet met elkaar botsen.

Een van de aspecten van het bereiken van dat 'niets'-punt is reizen. Hoe ouder ik phrase, hoe minder dol ik ben op reizen over vooral lange afstanden. Maar als we onze bestemming willen bereiken, is reizen een onderdeel van de activiteit.

Lang geleden heb ik de beslissing genomen dat ik tijdens onze vakantie het busje van mijn vrouw zou gebruiken. Voortaan rijdt ze al.

Hoe ik op dit punt kwam, was gewoon dat als ze zuinig gaat winkelen, ze ruimte nodig heeft om de spullen te plaatsen die ze koopt. Daarom moet ze haar busje nemen, en daarom moet ze al het rijden doen.

Ik ben lang geleden op mijn punt van mannelijkheid gekomen dat ik niet al het rijden hoef te doen. Mijn vader was heel anders. Hij vond dat hij, omdat hij de man in huis was, al het rijden moest doen. Ik ben niet de zoon van mijn vader. Althans in dat opzicht.

Als mijn vrouw in kringloopwinkels gaat winkelen, heeft ze haar busje nodig en dus is dit probleem heel goed opgelost, als je het mij vraagt.

Op onze reis kan ik wat lezen of houtzagen, waar ik behoorlijk goed in ben.

Ze is een erg goede chauffeur; ik heb haar immers getraind. Ik herinner me de tijd dat ze haar trainde om een ​​auto te besturen, ik zou nu niets zeggen, maar er waren enkele zeer angstige momenten. Dus er is niets dat ze nu zou kunnen doen dat me op een of andere manier angstig zou maken.

De afgelopen vakantietijd zag ik iets waar ik niet van schrok. We reden door de hoofdstraat in St. Augustine toen we een oude man passeerden die op zijn fiets reed. Dat is op zichzelf geen ongewoon gezicht, tenslotte fietsen veel mensen. Toen we hem passeerden, merkte ik dat zijn broek tot op zijn knieën zat en ik zag iets dat ik onder geen enkele omstandigheid zou mogen zien. Mijn ogen brandden de komende twee dagen.

Toen, de volgende dag terwijl we aan het rijden waren, zag ik deze grote Cadillac onze kant op komen en er was niemand in de bestuurdersstoel. Geloof me, daar was ik zeker een beetje enthousiast over. Toen we deze auto passeerden, keek ik over en achter het stuur, nauwelijks door het stuur te zien, zat een kleine oude dame.

Waar halen mensen hun rijbewijs? Wie geeft hen hun rijbewijs?

De volgende dag reden we naar huis en ik was bijna in slaap gevallen. De Sandman was internet begonnen met zijn activiteit en ik naderde snel dromenland. Toen hoorde ik een geluid … "Bah kamer giek giek giek giek. Bah kamer giek giek giek giek giek."

Ik sprong uit mijn slaap en keek naar mijn vrouw en zij keek naar mij. Eerst dacht ik dat we de apocalyps binnengingen en in de verleiding kwamen om naar beneden te gaan en te bidden.

Ik hoorde het toen opnieuw. "Bah kamer giek giek giek giek. Bah kamer giek giek giek giek giek."

Ik was ervan overtuigd dat het te laat was om te bidden.

Op dat second passeerde het ons. Het was een kleine pick-up met vier wielen groter dan de vrachtwagen. Toen hij ons voorbijreed, merkte ik dat de bestuurder een jonge kerel was met een grote glimlach op zijn gezicht en ik hoorde het opnieuw: "Bah kamer giek giek giek giek. Bah giek giek giek giek giek giek."

Ik wilde hem stoppen en zeggen: "Voel je je nu een grote jongen?"

Ik zou graag willen weten wat voor soort monteur op een kleine vrachtwagen vier wielen zou zetten die groter zijn dan de vrachtwagen? We moeten leven in een echt gekke wereld.

Er zijn wat vreemde dingen voor nodig om mensen zich groot en belangrijk te laten voelen.

Ik las laatst in mijn ochtenddevoties iets dat voor mij zinvol was. "Toen aanschouwde ik al het werk van God, dat een man het werk niet kan vinden dat onder de zon wordt gedaan: need hoewel een man ernaar streeft het te zoeken, zal hij het toch niet vinden; ja verder; hoewel een wijze man denkt om het te weten, toch zal hij het niet kunnen vinden '(Prediker 8:17).

Soms hoort wat wij denken niet thuis. Soms is wie we denken dat we zijn ook niet gerelateerd aan de realiteit. Het is wat God over mij denkt dat echt belangrijk is. Niets dat ik kan doen, zou ooit meer indruk op hem kunnen maken dan hem gewoon gehoorzamen.

pinit fg en rect red 28 - Voel je je een grote jongen?

Article Tags:
· · · ·

Comments are closed.