Nov 27, 2019
10 Views
Comments Off on  Verkiezen mannen lang of kort haar bij vrouwen?

 Verkiezen mannen lang of kort haar bij vrouwen?

Written by

Tangled & # 39; s Rapunzel was absoluut een schatje in Disney's geanimeerde CGI-film, maar zelfs voordat Disney het klassieke sprookje overnam, werd het haar van een vrouw altijd beschouwd als haar kroon op het werk. Dat gezegd hebbende, roept dit de eeuwenoude vraag op: verkiezen mannen lang of kort haar bij vrouwen? Als je mannen wilt aantrekken, moet je gaan met lange, vloeiende lokken of een sportiever, korter kapsel?

Eeuwenlang hebben mensen vastgehouden aan het geloof dat mannen over het algemeen de voorkeur geven aan langer haar bij vrouwen, omdat langer haar van nature aantrekkelijker is, terwijl korter haar als jongensachtig of mannelijk kan worden gezien – en als onaantrekkelijk kan worden ervaren. De vraag is: houden deze eeuwenoude overtuigingen vandaag nog steeds stand?

De wetenschap heeft het bewezen

Volgens de wetenschappelijke research is het antwoord positief.

In een experiment uitgevoerd door professor Tamas Bereckzkei uit Hongarije & # 39; s Universtiy of Pecs, heeft de psychologieprofessor verschillende kapsels op vrouwelijke gezichten aan de wetenschappelijke take a look at onderworpen.

Er werd ontdekt dat de langere kapsels altijd consequent de kortere kapsels overtroffen in termen van waargenomen aantrekkelijkheid op vrouwelijke gezichten. Internet zoals de eeuwenoude overtuigingen dicteerden, betekenden langere kapsels een toename in waargenomen aantrekkelijkheid, terwijl kortere kapsels een afname van aantrekkelijkheid zagen.

In een afzonderlijk onderzoek van de Each day Mail Reporter bij een steekproefpopulatie van 3.000 mannen gaf een groot share van 43% van de respondenten de voorkeur aan langere kapsels bij vrouwen, terwijl de relaxation van de respondenten verschillende antwoorden had zonder enige consistentie. Desgevraagd zeiden de respondenten meestal dat lang haar er sexyer en vrouwelijker uitziet bij vrouwen.

In een ander onderzoek van het onderzoekstijdschrift, Human Nature, werd aangetoond dat mannen ook bij vrouwen de voorkeur geven aan langer haar en dat het gebruik van een langer kapsel de aantrekkelijkheid van een vrouw die vroeger een korter kapsel had, kan verhogen.

Je eigen aantrekkelijkheid vergroten

Wat we uit deze verschillende onderzoeken kunnen leren, is dat mannen over het algemeen de voorkeur geven aan vrouwen met langer haar en dat het langer laten groeien van je haar en het overschakelen naar een ander kapsel je waargenomen aantrekkelijkheid als vrouw kan vergroten. Natuurlijk, als je van plan bent je kapsel te veranderen om mannen aan te trekken, zorg er dan gewoon voor dat je je comfortabel voelt met deze veranderingen. Je kapsel maakt tenslotte deel uit van wie je bent en je hoeft geen compromissen te sluiten met wie je bent, alleen maar om aantrekkelijker te zijn.

pinit fg en rect red 28 -  Verkiezen mannen lang of kort haar bij vrouwen?

Article Tags:
· · · · · · ·

Comments are closed.