Nov 28, 2019
10 Views
Comments Off on  Verkiezen mannen lang haar bij vrouwen? – Het antwoord is ja

 Verkiezen mannen lang haar bij vrouwen? – Het antwoord is ja

Written by

Aan welke lengte haar geven mannen de voorkeur?

De vraag is gesteld en zij hebben beantwoord. Dit is wat ze te zeggen hebben over of ze van lang of kort haar op een vrouw houden.

Onlangs is een enquête gehouden door onderzoekers die concludeerden dat mannen de voorkeur geven aan vrouwen met lang haar. Dit is een eeuwenoude vraag sinds het start der tijden. Verkiezen mannen vrouwen met lang haar, en waarom? Welnu, we hebben nu het antwoord op die vraag. Hoewel dit niet de mening van iedereen weerspiegelt, vertegenwoordigt het de meerderheid.

Als je een man vraagt ​​welke haarlengte hij de voorkeur geeft aan vrouwen, zal hij 9 van de 10 keer lang zeggen. Deze vraag werd gesteld op Yahoo Antwoorden en enkele andere websites op het internet. En bijna alle mannen vroegen, antwoordden ja, ze geven de voorkeur aan lang haar bij vrouwen. Maar ook dat het afhing van de gezichtsvorm en -kenmerken van de individuele vrouw. Niet alles ziet er goed uit voor iedereen. Sommige vrouwen zien er niet goed uit in lang haar, en sommige zien er niet goed uit in het kort.

In een enquête van de Every day Mail Reporter deden onderzoekers een onderzoek onder 3.000 mannen en 43% van de ondervraagde mannen gaf de voorkeur aan lang haar. De beroemdheden waarvan ze dachten dat ze attractive waren: Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow en Rihanna. 80 procent van de mannen zei dat ze het zeker opmerken als een vrouw haar haar verandert, terwijl 18 procent zei dat ze zelden opmerken wanneer een vrouw haar haar verandert. Ze gaven ook aan dat ze van glanzend, aanraakbaar haar houden zonder veel stylingproducten. Ze steken er graag hun vingers door.

De resultaten van een recente peiling:

Lang en golvend: 43% Lang en recht: 13% Halflang recht: 9% Halflang golvend / gekruld: 3%

De tweede favoriete stijlen:

Klassieke bob: 10% Pixie bijgesneden: 7% lange bob: 6%

Waarom geven mannen de voorkeur aan lang haar bij vrouwen?

Alle mannen die ja op de vraag hebben geantwoord, zeiden dat ze liever een vrouw hebben om lang haar te hebben omdat het attractive is. Er is gewoon iets over lang golvend of golvend haar dat ze ongelooflijk aantrekkelijk vinden. Als een herinnering aan de schilderijen uit het Victoriaanse tijdperk, zijn vrouwen met lange jurken en mooi haar erg aantrekkelijk. Ze stellen lang haar gelijk aan zeer vrouwelijk zijn.

En jongens zijn er dol op als je een bepaald soort shampoo gebruikt, need op lang haar is het waarschijnlijker dat ze dichtbij genoeg zullen zijn om die geur te ruiken. Sommige mannen houden van de geur van kokosnoot, of andere fruitige geuren in shampoo, of zelfs degenen die meer naar parfum ruiken. Wanneer je haar naar beneden is, kunnen ze je nek snuiten en tegelijkertijd je haar ruiken. Dat is moeilijker te doen met korter haar.

Een andere reden waarom mannen de voorkeur geven aan lang haar bij vrouwen?

Ze houden ervan om het aan te raken, te voelen en ermee te spelen. En ze trekken er graag aan. Niet zoals toen we op de lagere college zaten en ze ons vlechten trokken. Maar volwassen spelen omvat zeker een beetje haartrekken. Of pak een handvol terwijl je naar binnen trekt voor een gepassioneerde kus. Mannen houden van lang haar bij vrouwen, het is gewoon een feit!

En het dragen van je haar opgetrokken in een losse knot met een beetje haar in de nek, is ongelooflijk attractive. Er zijn delen van het lichaam van een vrouw waar mannen van houden; namelijk de achterkant van de nek, de bovenkant van de schouders, de holte van je keel, de kleine van je rug en de zwelling van de borsten. Ze houden ervan wanneer je haar naar beneden is en deze delen bedekt. Zoals een cadeau dat wacht om te worden uitgepakt.

Het haar van een vrouw wordt volgens de bijbel beschouwd als haar "kroon op het werk". Dit wil niet zeggen dat je je haar niet kort zou moeten dragen, maar dit betekent dat dit de meest verleidelijke functie van een vrouw is. Web zo belangrijk als een mooi gezicht, vult mooi haar je ook aan. Of het nu lang of kort is, je moet het op een stijlvolle en flatterende manier dragen. Sommige vrouwen hebben functies die samengaan met korte pixiestijlen en andere vrouwen zien er lang beter uit. Het is echt een kwestie van wat er goed uitziet voor het individu. Ga altijd samen met wat er goed uitziet, niet wat een ander lichaam zegt dat je moet doen. Uiteindelijk moet je er op je allerbest uitzien wat sowieso belangrijk is!

pinit fg en rect red 28 -  Verkiezen mannen lang haar bij vrouwen? - Het antwoord is ja

Article Tags:
· · · · · · · ·

Comments are closed.