Nov 26, 2019
11 Views
Comments Off on Veilige schaamhaarverwijdering voor tienerjongens – 5 stappen om te volgen

Veilige schaamhaarverwijdering voor tienerjongens – 5 stappen om te volgen

Written by

Veel tienerjongens voelen zich ongemakkelijk bij het verschijnen van hun schaamhaar in de buurt van hun geslachtsdelen. Om het gevoelige gebied schoon te houden, wordt hen aangeraden om het haar van tijd tot tijd te verwijderen. Sommige jongens vinden het moeilijk om van het haar af te komen met een scheermes. In feite kan het hele proces eenvoudig worden voltooid als de juiste technieken worden gebruikt.

Laat me enkele nuttige stappen met u delen die u kunt volgen:

Stap 1: Neem een ​​warme douche

Voordat u begint met het scheerproces, wordt u eraan herinnerd om ten minste 10 minuten een warme douche te nemen. De hitte van het water zal je huid verzachten en de haarzakjes ontspannen. Veeg na het douchen de schaamstreek af met een droge handdoek.

Stap 2: Breng de scheerschuim op de schaamstreek aan
Breng vervolgens scheercrème of gel aan voordat u begint met het scheren van uw schaamstreek. Als je geen scheerschuim gewend bent, kun je ervoor kiezen om de conditioner te gebruiken. Het helpt je haar te verzachten. Door de crème aan te brengen, kunt u het scheermes gemakkelijker en soepeler laten glijden. U kunt ook voorkomen dat u zich scheert of verbrandt.

Stap 3: Trim het haar op uw geslachtsdelen met trimmers
Veel mensen maken zich zorgen dat hun geslachtsdelen worden gekwetst tijdens het ontharingsproces. Om eerlijk te zijn, is het niet raadzaam om scheermes te gebruiken om de geslachtsdelen te scheren. Om het haar op de geslachtsdelen te verwijderen, wordt u geadviseerd om trimmers te gebruiken om het ongewenste haar te knippen. Nadat je het haar van je geslachtsdelen hebt verwijderd, moet je vervolgens scheermes gebruiken om andere gebieden te scheren. U wordt aangeraden om een ​​scheermes met een draaiende kop en meerdere messen te gebruiken. Het geeft je een gladde en gladde scheerbeurt. Houd er rekening mee dat u geen elektrisch scheerapparaat magazine gebruiken, omdat dit een gevaar voor uw geslachtsdelen is. Omdat schaamstreek een gevoelige zone is, moet je het met additional zorg scheren. Scheer volgens de richting van de haargroei.

Stap 4: Spoel uw schaamstreek
Terwijl je je scheert, moet je de borstel gebruiken om het haar op te tillen voor een gladdere scheerbeurt. Nadat je klaar bent met scheren, moet je het geschoren gebied opnieuw afspoelen met heat water. Zorg ervoor dat je geen verborgen gebied mist en je "daar beneden" is schoon en duidelijk.

Stap 5: Breng aloë gel aan

Om huidirritatie te voorkomen, is het belangrijk dat u na het scheren aloëgel of poeder op uw gevoelige plek aanbrengt. Door dit te doen, zult u de pijn of jeuk op het geschoren gebied niet voelen.

Door de bovengenoemde stappen zorgvuldig te volgen, kunt u het ongewenste haar op een veilige manier verwijderen. Voor tieners is hun haar niet zoveel als voor volwassenen. Daarom hoeven ze niet lang door te brengen om hun haar te scheren.

pinit fg en rect red 28 - Veilige schaamhaarverwijdering voor tienerjongens - 5 stappen om te volgen

Comments are closed.