Nov 29, 2019
11 Views
Comments Off on Tony Stewart – NASCAR Dangerous Boy Of gewoon een eikel?

Tony Stewart – NASCAR Dangerous Boy Of gewoon een eikel?

Written by

Sommige mensen hebben gesuggereerd dat NASCAR-bestuurder Tony Stewart gewoon verkeerd wordt begrepen. Anderen hebben zijn gedrag ronduit verontschuldigd. En weer anderen hebben hem bewonderenswaardig 'NASCAR's dangerous boy' genoemd. Ten slotte hebben sommigen gesuggereerd dat er niets bewonderenswaardigs is aan zijn gedrag. Hij gedraagt ​​zich gewoon als een eikel. Reken mij als een van de laatsten.

Ik beoordeel mensen op hun gedrag en acties. In dit geval omvatten de acties van Stewart zijn capriolen op het goede spoor, zijn off-track incidenten en zijn reacties op vragen over dit gedrag. Na zorgvuldige beoordeling geloof ik dat er maar één conclusie is die een redelijk persoon kan bereiken: hij gedraagt ​​zich als een eikel.

Stewart lijkt te geloven dat hij de enige is die pech, gefrustreerd, afgesneden, gesloopt, gestoten, enzovoort krijgt. Andere rijders in vergelijkbare omstandigheden verschijnen regelmatig op interviews na de race met hun frustraties over hun gezicht geschreven, maar ze behandelen hun interviews over het algemeen met waardigheid en klasse.

Stewart komt in zijn interviews over als een razend form dat arduous geslagen moet worden. Je kunt je hem voorstellen als de bratty buurtkind wiens ouders zich altijd terugtrokken en hem zijn zin gaven nadat hij een aanval had gedaan.

Als bewijs van het lompe gedrag van Stewart, staat u mij toe de volgende gadgets in het file in te voeren. Er zijn zoveel incidenten en zo weinig ruimte, dus ik zal even ingaan op enkele hoogtepunten.

In 2000 blokkeerde Stewart bij Watkins Glen en stootte hij Jeff Gordon, waardoor Gordon een schoot neerlegde nadat Gordon reparatie voor het incident zocht. Na de race kwam Stewart in een shoving-wedstrijd met Gordon waar bedreigingen en obsceniteiten werden uitgewisseld.

In 2001 waren Stewart en Gordon er weer mee bezig. Gordon botste op Stewart in Bristol. Na de race spinde Stewart Gordon op een pitstraat. NASCAR beboet Stewart en bracht hem op proef.

In 2001 werd Stewart op Daytona zwart gemarkeerd door een NASCAR-functionaris, maar negeerde het en bleef racen. Hij confronteerde later een NASCAR-functionaris over het incident en ondernam verdere actie door NASCAR. Hij kwam ook in de problemen omdat hij een bandrecorder uit de hand van een verslaggever had geslagen, nadat de verslaggever naar het incident had gevraagd.

In 2001 confronteerde Stewart bij Talladega dezelfde NASCAR-functionaris nadat Stewart weigerde de verplichte hoofd- en neksteun te dragen.

In 2002, na een teleurstellende end op de Brickyard 400, sloeg Stewart een fotograaf en kreeg hij een proeftijd voor de relaxation van het jaar.

In 2004 sloeg Stewart op de Tropicana 400 Kasey Kahne tegen de muur en verwoestte hem. Kahne leidde destijds. De eigenaar van Kahne, Ray Everham, zei na de race over Stewart "… hij zou zijn achterste moeten verslaan. Dat is het probleem met hem. Niemand heeft hem ooit gegrepen en hem een ​​pak slaag gegeven."

In 2005 kreeg Stewart bij Watkins Glen een boete en kreeg hij opnieuw een proeftijd wegens het rammen van de Brian Vickers-auto na de Busch-race.

In 2005 werd Stewart in Phoenix tweede na een reeks waarschuwingen. Na de race suggereerde Stewart dat de waarschuwingen een fraude waren en dat professioneel worstelen legitiemer was dan NASCAR.

In 2006 op Daytona klaagde Stewart bij de media over hoe roekeloos rijden door andere bestuurders iemand zou laten vermoorden. Tijdens de race was Stewart betrokken bij ruzies met Jeff Gordon en Kyle Busch. Maar hij maakte het compleet door er met Matt Kenseth op in te gaan. Stewart sneed dwars door de neus van Kenseth's auto, dwong Kenseth naar het gras waar hij de controle verloor en ging terug naar de muur. Verbazingwekkend is dat Stewart na de race zei: "Kyle Busch, hij is degene die waarschijnlijk iemand daar gewond zal raken." Toen zei Stewart dit over Kenseth: "Hij begon de hele zaak en ik eindigde het".

In 2006 ging Stewart er tijdens de All Star Race opnieuw op in, waarbij Kenseth eindigde met beide vernield.

In 2006 nam Stewart wraak op Clint Bowyer nadat Bowyer per ongeluk in botsing kwam met de zijkant van de auto van Stewart. Stewart zwaaide met zijn hand en sloeg toen in Bowy's auto, die vervolgens tegen Carl Edwards insloeg. NASCAR hield Stewart meteen een ronde huge voor roekeloos rijden.

In 2006 begon Stewart in Martinsville aan een schreeuwwedstrijd met Greg Biffle nadat hij dacht dat Biffle hem blokkeerde.

In 2006 zocht Stewart counseling voor woedeproblemen.

In 2007 rende Stewart te Daytona tegen zijn teamgenoot Denny Hamlin aan en gaf hem vervolgens de schuld omdat hij niet uit de weg was gegaan.

In 2008 wisselden Stewart en Kurt Busch op Daytona hobbels tijdens een shootout-race. Busch stootte Stewart opnieuw op de pitstraat. Tijdens een conferentie met NASCAR-functionarissen werd gemeld dat Stewart Busch daadwerkelijk sloeg.

Ik kon doorgaan over incident na incident waarbij Stewart onbeleefd, sarcastisch, aanstootgevend was, enzovoort. Hij heeft ongelooflijk kinderachtige dingen gezegd in interviews na de race en in zijn radioprogramma. Hij heeft geklaagd en gejank en tuitte. Maar het lijkt mij dat Ray Everham het het beste zei. Om te parafraseren: deze kerel heeft een goede kont kickin 'nodig om zijn geest goed te krijgen.

pinit fg en rect red 28 - Tony Stewart - NASCAR Dangerous Boy Of gewoon een eikel?

Article Tags:
· · · · · · · · ·

Comments are closed.