Nov 28, 2019
10 Views
Comments Off on Terug in de USSR Boy, je weet niet hoe gelukkig je bent Boy

Terug in de USSR Boy, je weet niet hoe gelukkig je bent Boy

Written by

Terug in de schilderachtige regio van de Verenigde Staten.

De kust van Oregon heeft het three jaar geprobeerd. Zon en lekker briesje 10 dagen per jaar. Regen of 40 mijl per uur winden. 50 graden, jas elke dag. Een seizoen. Nee, drie seizoenen: regenachtig of stormachtig of regenachtig en stormachtig.

In die drie jaar in Oregon ontdekte ik dat ik genoten heb van John Day fossiele bedden (7 1/2 uur rijden van waar ik woonde), Smith Rock (5 1/2 uur rijden), een aantal mooie Pacific duinen wandelingen (1 1 / 2 uur rijden), Blacklock Level mountainbiken (een uur rijden), Cape Blanco (met een mooie vuurtoren, een uur rijden). een mooi gebied ten noorden van Brookings (Samuel Boardman Park, 2 uur rijden). Niet veel voor een fervent fietser en wandelaar, en meestal te vies om ergens heen te gaan. Ik woonde aan de mooie zuidkust! Blah. Deprimerend. Te veel groen. De hele tijd groen. Sparren draaien niet. Grijze wolken, grijze luchten, zand en zoute lucht. Oh, om eerlijk te zijn, Newport heeft een mooie oude binnenstad. Het is daar winderiger. Disclaimer: ik werk niet voor de toeristische raad van Oregon.

Zuid-Utah. 300 dagen per jaar zon en een lekker briesje. Geen jas in de zomer. Vier Jaargetijden.

In een week heb ik hier meer te doen gevonden dan in Oregon! En heb niet meer dan 5 minuten gereden. De recreatieve mogelijkheden zijn ontelbaar en kunnen hier onmogelijk worden vermeld. Rood, geel, blauw en ja groen. Espen draaien in de herfst. Witte kussenwolken in blauwe luchten. Zand in het haar.

Zowel Utah als Oregon hebben prachtige uitzichten op de bergen. De Stille Oceaan is veel te koud om in te zwemmen en meestal te koud om naar te kijken. Utah heeft prachtige woestijngezichten (met grote oude Pueblo-rotskunst en ruïnes) en bergen. De woestijn van Oregon is saai met saaie rotskunst en geen ruïnes (de wind en zout en regen aten dat spul gewoon op).

10 beste dingen van Oregon: de zuidkust, Bandon-golf (maar niet speelbaar), tidepools, Crater Lake, champignons, zonsondergangen in de oceaan, dieren in het wild, kan en flessen geld terugbetalen, landelijke autotouren, on line casino's (meestal niets anders dan gokken) .

10 beste dingen over de zuidwestenwoestijn: wandelen, fietsen (berg en over de weg), archeologische bronnen, zonsondergangen en zonsopkomsten, woestijngolf (ongelooflijke vergezichten), geologische wonderen, dieren in het wild, overgangszones, autotochten, een veelheid aan nationale parken.

Lijkt ongeveer, maar dat is het niet. De woestijn in Utah heeft 100 beste dingen.

Kanker, angiogenese, mets., Pijn, dood.

Daar, behalve voor de genade van Dr. David Servan-Schreiber en mijn vrouw ga ik.

Het is mogelijk om met kanker te leven maar niet met angiogenese.

Nu krijg ik de oefening weer als ik naar buiten kan, wachtend op het stressmanagement dat volgt. Utah gaat helpen. De fysieke en neurale pijn zal er zijn. Ik werd gefileerd als een vis. Oregon zou me zeker vermoorden.

Okay, zing mee: als je helemaal walgelijk bent en het leven de moeite waard is, koop dan een meisje met verre ogen. En breng je luie kont naar Zuid-Utah.

Door golly, gaan zelfs mijn wratten weg. Blijkbaar gedijen ze op een bewolkte hemel.

pinit fg en rect red 28 - Terug in de USSR Boy, je weet niet hoe gelukkig je bent Boy

Article Tags:
· · · · · · · ·

Comments are closed.