Nov 27, 2019
8 Views
Comments Off on Teen Hair Cuts tonen verscheidenheid en individualiteit

Teen Hair Cuts tonen verscheidenheid en individualiteit

Written by

Kapsels bij tieners weerspiegelen vaak de nieuwste stijltrends in muziek, movies en televisie. Terwijl tieners zeker populaire sterren nabootsen bij het kiezen van hun kapsel, is het ook waar dat beroemdheden en hun stylisten naar hun tienerbejaarde followers kijken voor ideeën bij het bepalen van welke kapsels de beroemdheden moeten aannemen.

Omdat mensen het meest experimenteel zijn tijdens hun pubertijd, worden de nieuwe haarsneden van morgen vaak eerst gezien in de hallen van middelbare scholen en voedselhoven van winkelcentra.

Tieners zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun individualiteit uit te drukken, en unieke kapsels zijn een gemakkelijke (en omkeerbare) manier om op te vallen. Als ze experimenteren en later besluiten dat ze het niet leuk vinden, zal het slechts een korte tijd duren voordat het uitgroeit en ze iets anders kunnen proberen.

JONGENS

In het verleden hadden jongens veel minder kans om een ​​modieus kapsel aan te nemen, en verkozen zij gemak boven stijl. Dit is niet langer het geval. Tegenwoordig zijn tienerjongens internet zo waarschijnlijk als meisjes om zich uit te drukken met nieuwe en experimentele kapsels.

De meest populaire haarsnit onder tienerjongens vandaag is bossige krullen die er bijna onverzorgd uitzien. Deze stijl van vandaag is wat schouderlang haar was voor jongens in de jaren negentig. Het is gemakkelijk te onderhouden en vereist zeer weinig werk, maar is eigenlijk alleen levensvatbaar voor jongens met krullend haar.

Jongens met steil haar kunnen hun haar vrij kort knippen en stylingproducten gebruiken om het eruit te laten steken. Dit kind haarsnit is zeer veelzijdig. Jongens kunnen het op een meer experimentele manier voor sociale situaties en een meer traditionele manier voor familie- en schoolevenementen stylen.

De tienerjongens van vandaag zullen waarschijnlijk ook de punten van hun haar bevriezen en experimenteren met kleur en lagen.

GIRLS

Terwijl jongens meer beginnen te experimenteren, is de grootste verscheidenheid aan tienerkapsels nog steeds te vinden bij meisjes.

De grootste keuze aan kapsels voor meisjes is of ze lang of kort haar hebben.

Korte kapsels bij meisjes worden steeds populairder, maar ze zijn niet voor iedereen geschikt. Ze werken het beste met steil haar. En hoewel het misschien gemakkelijker lijkt om dagelijks te onderhouden, biedt een kort kapsel voor een meisje beperkte stylingopties. Een eenvoudige bob-haarsnit die in lengte rond het hoofd varieert, is populair bij meisjes, maar veel meisjes met korter haar stylen het vaak in gelaagde slierten.

Veruit haarsnitten zijn nog steeds het populairst bij tienermeisjes. Lang haar biedt een vrijwel onbeperkte verscheidenheid aan stylingopties. Het meest populair vandaag zijn brede krullen. Meisjes met extreem krullend haar kunnen hun krullen ontspannen en meisjes met extreem steil haar kunnen hun haar krullen om deze look te bereiken.

Kortharige meisjes knippen vaak ook hun haar om een ​​pony aan de voorkant mogelijk te maken. Vlechten en paardenstaarten zijn ook nog steeds populair, waardoor tienermeisjes hun uiterlijk bijna dagelijks kunnen veranderen zonder hun basissnit te wijzigen.

pinit fg en rect red 28 - Teen Hair Cuts tonen verscheidenheid en individualiteit

Comments are closed.