Nov 28, 2019
8 Views
Comments Off on Scheerhaar scheren – veiligste manier om haar van een anusscheur te verwijderen zonder irritatie te veroorzaken

Scheerhaar scheren – veiligste manier om haar van een anusscheur te verwijderen zonder irritatie te veroorzaken

Written by

Waarom zou je het haar op je kont willen scheren? Het is niet alsof iemand het kan zien. Oké, als het te maken heeft met seks en je accomplice het moet voelen, dan is dat een reden genoeg. Maar is het wel? Voordat je gek wordt van het scheermes, is het haar er voor een doel, het helpt wrijving en schuren te minimaliseren en houdt het gebied ook droog en luchtig. En niet alleen dat, de genitale huid is erg delicaat, dus of het haar rond de vagina, penis of zelfs in de scheur van je billen is, alle huid is hetzelfde, geen enkel onderdeel wordt moeilijker alleen omdat het mes eruit is.

Het is niet ongebruikelijk, in feite is het heel normaal om haar op de billen van een man te zien, en nogal schokkend, sommige vrouwen ook. Hoewel het iets vanzelfsprekends is, willen mannen tegenwoordig geen haar op hun billen of achterblijvers langs de spleet van hun anus, dus besteden ze meer tijd aan het verzorgen van zichzelf in de badkamer voordat ze een beetje tuinieren. Is dit een goede zaak? Ja en nee. Als zijn accomplice niet in de spiegel kan komen om haar schaamhaar te scheren, nee, als het om hygiënische doeleinden gaat, dan wel.

Er was een tijd dat mannen niet twee minuten in de badkamer zouden zijn om hun snor te scheren of hun baard te trimmen, maar nu is het een ander verhaal – ook het scheren van haar uit de borst en geslachtsdelen.

Haar in de billen kan de wangen bedekken, in slierten laten zien of in vlekken verschijnen die sommige vrouwen misschien afstotelijk vinden om naar te kijken, en als ik eerlijk ben, zou er veel meer voor nodig zijn om me een man af te schrikken, misschien omdat het niet dit deel van het lichaam is dat me interesseert – maar daar ga je elk hun eigen weg.

Als u de voorkeur geeft aan een gladder lichaam dan een harig lichaam, dan hebt u verschillende opties om uit te kiezen om zich volledig te ontdoen van haar, haren of stoppels – deze omvatten scheren, ontharingscrèmes, waxen en ook laserhaarverwijdering.

Over scheren

Voordelen van scheren

Snelle resultaten

Minder achterblijvers

Meer gedefinieerd en voorgevormd uiterlijk

Zachte, gladde huid

Je kunt jezelf scheren

Negatieve bijwerkingen van scheren

Huidirritatie

Scheerbrand

Uitslag

Sneetjes en sneden

Gevaar voor infectie

Pijnlijke haargroei

Kookt / Puistjes

Ingegroeide haren

U zult deze waarschijnlijk niet allemaal krijgen, maar het kan zijn dat er een of twee gebeuren.

Manieren om deze bijwerkingen te minimaliseren.

Scheergereedschap

Als je de billen glad wilt maken met een goede schone scheerbeurt, moet je de juiste scheerapparatuur gebruiken.

Nieuw premium scheermesje

Pre-shave olie (Jojoba-olie)

Scheercrème: ongeparfumeerd is de beste keuze om irritatie te voorkomen

Razor Bump Therapy (Have a tendency Pores and skin) plus wattenschijfjes van katoen

Talkpoeder

Exfoliërende doek

Houd een handdoek en kom met koud water bij de hand om het scheerapparaat te spoelen.

Premium scheermesje

Het gebruik van een premium scheermes geeft je een veilige en betere scheerbeurt. Goedkopere scheerapparaten veroorzaken waarschijnlijk scheerbrand en haperen haartjes. Een populaire keuze van scheermes onder mannen is, de Schick Quattro Titanium scheermesjes; ze zijn speciaal ontworpen om scheerbrand te minimaliseren.

Pre-Shave Olie

Gebruik Jojoba-olie, hierdoor kan het scheermes gemakkelijk over de huid glijden terwijl het branden van het scheermes wordt geminimaliseerd. Het voedt ook de huid zodat het niet vettig aanvoelt.

Scheerschuim

Bepaalde crèmes zijn verzachtend en schuimen beter dan andere. Goede keuzes zijn Lab Sequence Most Consolation Shave Cream of The Artwork of Shaving. Beide crèmes zijn niet geparfumeerd – beter voor de gevoelige huid.

Scheerbult

Wees voorbereid op bultjes. Een effectieve behandeling hiervoor is een product genaamd Have a tendency Pores and skin. Het helpt scheerbultjes, scheerbrand, puistjes, kookt en ingegroeide haren te verminderen. Het kan steken maar dit zal niet lang duren.

Talkpoeder

Talkpoeder is een goede oplossing tegen schuren. Gebruik babypoeder, als het goed genoeg is voor de billen van de child, dan is het goed genoeg voor de jouwe.

exfoliëren

Scrubben maakt dode huidcellen los en leert het risico van ingegroeide haren en puistjes die vaak optreden als gevolg van het scheren.

Nu voor het gedeelte waarop je hebt gewacht: je billen, billen, billen, billen scheren, of, kan ik zeggen ass ?.

Waarschuwing: een vaste hand en concentratie maken dit niet alleen een gladde scheerbeurt, maar ook een probleemloze. Houd er rekening mee dat als je op weg bent naar de scheur, zorg ervoor dat het grondig schoon is … moet ik nog meer zeggen. Veiligheid: Overweeg dat een knowledgeable het waxen voor je doet, omdat het een gecompliceerde plek is om ook een scheermes mee te nemen.

Hoe te scheren

Wassen voor het scheren

Wrijf een paar druppels pre-scheerolie op de billen, gevolgd door scheerschuim.

Maak het scheermesje nat met koud water en scheer in dezelfde richting van de haargroei.

Druk het scheermes niet tegen de huid, laat het scheermes het werk doen.

Vermijd scheren tegen de korrel, omdat dit irritatie en mogelijk ingegroeide haartjes aanmoedigt.

Spoel het mes vaak; dit helpt bij zwelling en roodheid

Een spiegel is een should. Het maken van aannames op dit second kan ernstige gevolgen hebben.

Zodra de scheerbeurt voorbij is, spoel de huid en droog grondig, wrijf niet. Dep de huid zoals deze zacht zal zijn.

Behandel nu het haarvrije gebied met een scheerbrandbehandeling om irritatie te verminderen en de genezing te versnellen.

Speak de zwerver om de huid te verzachten en droog te houden.

Scheren is geen everlasting ontharingsproces, dus je moet het herhalen wanneer dat nodig is en voorzichtig zijn, omdat er veel kan ontstaan ​​door het scheren van de billen – zoals wat? Vraag de man met een mooi meisje dat hem scheert. Het maakt niet uit welk lichaamsdeel je scheert, neem de tijd om te voorkomen dat je een afspraak hoeft te maken om naar een arts te gaan, allemaal omdat je er geen hebt geboekt met een knowledgeable die haar voor de kost scheert.

pinit fg en rect red 28 - Scheerhaar scheren - veiligste manier om haar van een anusscheur te verwijderen zonder irritatie te veroorzaken

Comments are closed.