Nov 27, 2019
10 Views
Comments Off on Probeer deze haarstijlen voor peuters uit

Probeer deze haarstijlen voor peuters uit

Written by

Soms kan het aankleden van je kinderen voor een speeldatum stijl te wensen overlaten. Daarom is het leuk om het haar van je peuter met een beetje snazzy aan te kleden om hun outfits op te fleuren. U kunt ook geld besparen met deze ideas.

Het gebruik van zweet om je peuter comfortabel te houden tijdens de speeltijd op een vuile speelplaats kan praktisch zijn, maar het is misschien niet zo schattig. Voor jongens kun je hun persoonlijkheid benadrukken door ze een mohawk te geven. Dat is eigenlijk ook het gemakkelijkste kapsel om een ​​peuterjongen te geven die niet veel expertise vereist, dus je kunt geld besparen bij de kapper. Je krijgt gewoon een paar tondeuses, zelfs van Kmart of Goal, en je zoemt de zijkanten van het hoofd en laat het middengedeelte achter zolang het groeit. Als je kanten grillig in lengte blijken te zijn, blijf gewoon knippen totdat ze gelijk zijn. Het maakt echt niet uit hoe kort de zijkanten zijn of de buik is lang, omdat dat alleen maar bijdraagt ​​aan de persoonlijkheid van de haarsnit.

Voor meisjes, kleed haar aan met enkele schattige hoofdbanden, en je kunt dat zelfs met een haarloze peuter doen. Je kunt zelf superleuke maken. Koop gewoon een groot aantal eenvoudige hoofdbanden in een gewone winkel. ga dan naar een plaatselijke stoffenwinkel en haal dingen zoals stoffen bloemen, stoffen vlinders, ecc en hete lijmpistool naar de hoofdbanden. Ik vind ze altijd het leukst als de bloem of vlinder aan de zijkant van de hoofdband is gelijmd, in plaats van het midden. Zorg er alleen voor dat wat u op de hoofdband wilt lijmen geen verstikkingsgevaar oplevert.

Met deze eenvoudige ideeën voor haarstyling, bespaar je geld en zorg je er altijd voor dat je peuter er tremendous schattig uitziet! Zelfs in vuile speelkleding!

pinit fg en rect red 28 - Probeer deze haarstijlen voor peuters uit

Article Tags:
· · · · · ·

Comments are closed.