Nov 28, 2019
10 Views
Comments Off on  Onze kroon op het werk

 Onze kroon op het werk

Written by

Herenkapsels, zoals modetrends, komen en gaan. Door de jaren heen heeft de geschiedenis een aantal geweldige stijlen gezien die de neiging hebben om degenen die ze dragen te overleven.

Vroeger was lang prestigieus zijn. Koning Lodewijk XIV poseerde voor portretten en verscheen in het openbaar met een donkerbruine lange pruik. Bijnaam & # 39; Le Chevelu & quot ;, vanwege zijn langere haar dan de meeste van zijn voorgangers, was het haar van koning Chlodio V & # 39; een symbool van standing. Terwijl Royalty van hun lange, lagere klasse burgers, evenals slaven genoten, droeg het kort of schoor hun hoofd.

Door de eeuwen heen veranderde het haar van mannen snel van stijl, meestal volgens muziektrends, zoals The Beatles & # 39; Mop Tops. Een stijl aangenomen door unhealthy boys was de pompadour, beroemd gemaakt door Elvis Presley en James Dean. Jimi Hendrix gaf ons de Afro. Bob Marley de dreadlocks, terwijl Bob Dylan de slordige look, wenselijk, maakte. Voor degenen die hun veel belang niet hebben gehecht, de stijl van Albert Einstein, die zijn gekke wetenschapper & # 39; persona een legende, werd aangenomen.

Haar, verklaard als onze kroon op het werk, is belangrijk voor mannen. Het vertegenwoordigt jou! Het eerste wat mensen opvalt als ze naar je kijken, is je haar. Het is natuurlijk iets totaal anders als je er helemaal geen hebt! Dit opent een geheel nieuw perspectief, maar er is hulp bij de hand … pruiken. De verscheidenheid aan stijlen, lengte en kleur om uit te kiezen is eindeloos, en deze kunnen zelfs op maat worden gemaakt, op voorwaarde dat males diep genoeg in die & graaft & # 39; zakken.

Voor een man is het hebben van een volle haardos van vitaal belang. Het geeft hem een ​​goed gevoel, bouwt een gevoel van vertrouwen op en misschien zelfs van superioriteit. Zijn kansen om vrouwen te trekken worden groter geacht dan die van zijn kale tegenhanger. Is de hoofdrolspeler in een chick flick ooit kaal?

Afgezien van kaal worden beschouwd als een teken van taaiheid, heeft dit veel voordelen, zoals niet naar de kapper, kapper of stylist gaan. Om nog maar te zwijgen van het geld dat een man kan besparen op gerelateerde producten. Wanneer elke minuut in de ochtend telt, zal een kale man zeker meer tijd tot zijn beschikking hebben.

Veel mannen, zelfs als ze er niet mee worden geboren, zullen tijdens hun tienerjaren een mooie haardos laten groeien. Het is een tijd om avontuurlijk te zijn, een tijd om talloze verschillende stijlen te proberen om attitudes uit te drukken, verklaringen af ​​te leggen, modieus te zijn, of gewoon om hun favoriete popidolen te imiteren. Het haar van een man bepaalt tot op zekere hoogte wie hij is en hoe hij zichzelf ziet. Deze relatie kan zeer gevoelig en delicaat zijn. Voor mensen met een terugtrekkende haarlijn of het verschijnen van vlekken, vooral op jonge leeftijd, kan een deprimerend, traumatisch en suïcidaal second zijn.

Voor mensen zoals Jason Statham en Bruce Willis heeft dunner wordend haar of kaalheid helemaal geen negatief impact op hen. Internet als veel beroemde mensen, vonden ze een kapsel dat werkte, een buzz-snit, waarbij het haar heel kort wordt geknipt.

Helaas eist het verstrijken van de tijd zijn tol op onze kroon op meer dan één manier. De kleur verandert in grijs, zelfs als sommige vrouwen dit vinden & # 39; zout en peper & # 39; ziet er erg aantrekkelijk uit, ergert de meeste mannen omdat het een teken is dat hun beste jaren achter de rug zijn.
Een nederlaag accepteren is geen optie voor de ijdele, en moedig proberen hun groeiende grijs te verbergen door het te sterven, of door het grootste taboe te plegen … alles af te scheren.

De vraag naar de haarindustrie is zo groot, kappers en stylisten zijn op bijna elke straathoek verschenen. Kort haar kan mooi zijn, web zoveel als lang haar is, ongeacht de stijl, kleur of beschikbaarheid.

Hoe dan ook, het leven is te kort om je zorgen te maken over dergelijke zaken, dus laat je hoofd zakken & # 39 ;, als je er nog steeds hebt en geniet maximaal van het leven.

pinit fg en rect red 28 -  Onze kroon op het werk

Article Tags:
· · · ·

Comments are closed.