Nov 26, 2019
12 Views
Comments Off on Nieuw kapselontwerp: de nieuwste haartrends voor deze zomer!

Nieuw kapselontwerp: de nieuwste haartrends voor deze zomer!

Written by

Je zult er deze zomer op je greatest uitzien in elk element! Hier zijn de populairste tendencies en nieuwe kapselontwerpen voor deze zomer.

De kapsels van deze zomer voor vrouwen kunnen niet beter of creatiever zijn. Ze zijn een combine van durf, frisheid en awesomeness.

We hebben zoveel tendencies op de catwalks gezien, sommige waren geweldige comebacks en sommige waren heldere nieuwe ideeën. Een van mijn favoriete tendencies in kapselontwerp is terug, en het is meer dan ooit, het is steil haar en ik bedoel RECHT haar! Geen krullen, geen kleine golven onderaan, gewoon recht tot het einde.

Een andere stijl is terug en het zijn korte jongensachtige kapsels. Dit kapselontwerp voor kort haar geeft je een edgy stijl en het is ongelooflijk geweldig! Het kan je die unieke, gedurfde look geven.

Overgaan naar kleuren! Deze zomer wordt een kleurenfestival op de haarafdeling. Pasteltinten zijn erg in deze zomer en je kunt ze in alle kleuren kiezen die je wilt. Ga voor pastelroze, subtiel oranje, blauw haar en zelfs de grijze pastel.

Franjes zijn terug en deze keer zijn ze kort, heel kort! Dit kapsel werd veel gezien op de startbanen van Prada, Gucci, Lanvin en anderen.

Nog een nieuw kapselontwerp en het is een eerste pattern: de woordspeling. De woordspeling is een paardenstaartbroodje. Het zijn lage knotjes waar wat haar uit lekt in een paardenstaartstijl. Wat vind je van dit hybride mengsel?

Je kunt deze zomer ook de lage paardenstaart adopteren. Nadat je je haar hebt gestrekt, ga je voor een slanke lage paardenstaart die je de perfecte meisjesachtige uitstraling kan geven.

Na de kleuren en de sneden zijn er de accessoires. We hebben zoveel accessoires trending op de catwalks gezien! Als je je graag een prinses wilt voelen, is dit je kans, omdat kronen het belangrijkste haartoebehoren zijn dat dit seizoen trending is. Je kunt ze aan je dagelijkse stijl laten toevoegen en die speciale contact geven. Hoofdbanden hebben ook een comeback gemaakt en ze zijn er in verschillende en verschillende stijlen: je kunt de dunne subtiele kiezen met bloemige particulars, of je kunt ook brede hoofdbanden kiezen die een stijl uit de jaren 90 bevatten of je kunt kiezen voor de dubbele hoofdband.

Wees alles wat je bent en laat je nieuwe kapselontwerp dat deze zomer op een zeer unieke manier uitdrukken. Hoe ga je je haar deze zomer stylen?

pinit fg en rect red 28 - Nieuw kapselontwerp: de nieuwste haartrends voor deze zomer!

Article Tags:
· · · · · · ·

Comments are closed.