Nov 29, 2019
12 Views
Comments Off on  Moet ik minder calorieën gebruiken om zwanger te raken van een meisjes- of jongensbaby?

 Moet ik minder calorieën gebruiken om zwanger te raken van een meisjes- of jongensbaby?

Written by

Ik hoor vaak van mensen die beseffen dat voeding een impact kan hebben op baby-geslacht tijdens de conceptie. Ik vind echter dat sommige mensen hun voedingspatroon aanpassen met een dieet of het beperken van hun calorieën. Ik hoorde van iemand die gedeeltelijk zei: "Ik weet dat je dieet belangrijk kan zijn wanneer je een child probeert te krijgen. Maar hoeveel calorieën moet je innemen? Ik wil niet beperken mijn calorieën te veel. "

Dit soort verwarring is erg verontrustend. Terwijl wat je eet (je dieet) een rol kan spelen in termen van geslacht, het op dieet zijn of het beperken van het aantal calorieën dat je inneemt terwijl je probeert zwanger te worden, is niet alleen nooit een goed idee, maar soms kan het ook je vooruitgang. Laat me proberen het op deze manier uit te leggen. Wat je eet kan je helpen een jongen of een meisje te verwekken. Een dieet dat zuurder is, zal de voorkeur geven aan een meisjesbaby omdat deze omgeving schadelijker is voor Y of voor jongens die sperma produceren. Als je een jongen wilt, dan is dit niet het situation dat je zou moeten proberen te bereiken. In plaats daarvan zou je een meer alkalisch dieet willen consumeren.

Merk echter op dat ik op geen enkel second melding heb gemaakt van het beperken van uw calorieën of het daadwerkelijk volgen van een caloriebeperkend dieet. In feite kan dit je vermogen om zwanger te worden nadelig beïnvloeden, vooral als je je calorieën ernstig probeert te beperken. Je lichaam heeft brandstof nodig om goed te kunnen functioneren. Wanneer je je lichaam niet genoeg brandstof geeft, blijft het hangen aan de reserves, daarom zien sommige vrouwen haaruitval of een cease in de ovulatie (om maar een paar dingen te noemen) wanneer ze een streng dieet volgen. Op dieet zijn is waarschijnlijk een van de laatste dingen die je zou willen doen als je probeert zwanger te worden.

Dus hoewel het zorgvuldig selecteren van het voedsel dat je eet en ze evalueren op foundation van hun PH (afhankelijk van het geslacht dat je wilt) voordelig kan zijn, wil je nooit de hoeveelheid voedsel of calorieën die je inneemt beperken. Wanneer je bent probeert om zwanger te worden, wil je ervoor zorgen dat je je lichaam voldoende brandstof geeft en het biedt wat het nodig heeft. Dus om de gestelde vraag te beantwoorden, is caloriebeperking geen goed idee wanneer je een van beide geslachten probeert te verwekken. Het beperken van uw voedselinname heeft sowieso geen invloed op het geslacht van uw child, maar het kan uw ovulatiecyclus vertragen of dwarsbomen. Het consumeren van een alkalisch of zuur dieet is een manier om het geslacht van uw child te helpen beïnvloeden, maar deze dieetveranderingen zijn eenvoudigweg bewust kiezen voor verschillende soorten voedsel. Dit is heel anders dan het volgen van een caloriebeperkend dieet waarbij je probeert af te vallen, wat nooit een goed idee is als je zwanger probeert te worden of zwanger wilt worden.

pinit fg en rect red 28 -  Moet ik minder calorieën gebruiken om zwanger te raken van een meisjes- of jongensbaby?

Article Tags:
· · · · · · · · · ·

Comments are closed.