Nov 28, 2019
10 Views
Comments Off on Mijn man is een slechte jongen – ik was er dol op, maar nu phrase ik er gek van

Mijn man is een slechte jongen – ik was er dol op, maar nu phrase ik er gek van

Written by

Ik merk dat, naarmate we ouder worden, de dingen die ons in eerste instantie tot andere mensen hebben aangetrokken, soms kunnen veranderen. Toen ik jonger was, waardeerde ik bijvoorbeeld geld en materiële bezittingen bij mijn vrienden en de mensen met wie ik tot nu toe wilde. Als een man een mooie auto had, scoorde dat nog een paar punten met mij. Ik dacht niet dat zijn vader hem die auto had gekocht en dat hij niets deed om het te verdienen. Ik heb nooit overwogen wat dit zou kunnen zeggen over iemands karakter. Tegenwoordig maakt het me niet uit wat voor soort auto iemand rijdt. Ik maak me meer zorgen over hun financiële verantwoordelijkheid en hun karakter.

Hetzelfde kan gelden voor slechte jongens. Veel jonge vrouwen vinden ze leuk en achtervolgen ze. Ik denk dat de reden hiervoor gedeeltelijk is dat jonge vrouwen hieraan worden blootgesteld als "cool" met filmsterren en rocksterren. Als gevolg hiervan zullen ze soms een oogje dichtknijpen voor die geeky, maar zo lieve kerel in hun kunstles voor de man met de leren jas die zelfs nooit naar de klas komt. En het is één ding om dit op de middelbare college te doen, maar er dan uit te groeien. Maar wat gebeurt er als je met een stoute jongen trouwt en hij nooit opgroeit? Welnu, het vereist soms eerlijkheid en aanpassing.

Een vrouw kan een verhaal als dit vertellen. 'Toen ik mijn man ontmoette, zat zijn haar op zijn rug en reed hij op een motorfiets. Hij was ouder dan ik, dus ging hij nooit naar mijn middelbare college. We ontmoetten elkaar toen hij het restaurant binnenkwam waar ik werkte. Mijn ouders deden dat niet' Hij vond hem vanaf het start leuk. Ze vonden dat hij erg onverantwoordelijk was, nooit opgroeide en nooit iets zou bedragen. In sommige opzichten waren hun zorgen gerechtvaardigd. We trouwden omdat ik zwanger werd. Terugkijkend nu , Ik realiseer me dat ik een beetje blij was met de zwangerschap omdat ik wist dat dit waarschijnlijk de enige manier was om hem ooit met me te laten trouwen. Hij was niet het soort man dat vastgebonden werd. Vandaag is zijn haar korter, maar hij is nog steeds voorstander van leren jassen en hij zou nog steeds zijn wat je als een stoute jongen zou beschouwen. Hij rookt nog steeds en drinkt af en toe. Hij neemt niets van iemand aan en hij zal zelden een compromis sluiten. enterprise, maar hij is tevreden om gewoon rond te komen. Hij is geen goede communicator. Ik zou zeggen dat hij dat is een betere vader dan wie dan ook, maar hij is niet altijd de beste echtgenoot. Hij is niet overdreven lief, behalve als hij me soms verrast. Hij heeft nog steeds gevaarlijke pastime's zoals racen op zijn motorfiets. Hij wil nooit praten over financiën, de toekomst of andere dingen die verantwoordelijkheid tonen. Sommige van mijn collega's hebben hun huizen terugbetaald en beschouwen tweede huizen als een investering om rijkdom te laten groeien. Mijn man zou dit nooit doen. Het heeft me jaren gekost om hem over te halen tot kopen in plaats van huren. Hij is heel erg een vlieg bij de stoel van je broektype, terwijl ik dat zie als een variety. Soms als ik naar hem kijk en hem uitsluitend baseer op zijn uiterlijk en onze chemie, klopt mijn hart een beetje sneller. En andere keren, wanneer we ruzie maken over dagelijkse taken waar volwassenen aan moeten denken, voel ik alleen maar frustratie jegens hem. Ik start te denken dat trouwen met een stoute jongen een grote fout was. Ik start te denken dat slechte jongens nooit goede mannen zullen worden. "

Ik begrijp waar je vandaan komt. Toen ik op de middelbare college en op de universiteit zat, hield ik ook van de slechte jongens. Ik denk dat dat gewoon is bij sommige tienermeisjes. Ik zou mijn man vandaag echter niet als één classificeren. Of misschien zou ik hem classificeren als een hervormde. En ik kan je vertellen dat geen enkel huwelijk en geen enkele match good is – ongeacht met welk soort persoonlijkheden je op de middelbare college te maken had. Zelfs die nerd in de kunstklasse waar ik het hierboven over had, had waarschijnlijk zijn gebreken. Ik kan je ook vertellen dat de slechte jongen die me gek maakte in zijn muscle automotive nu in een busje rijdt en gek is op zijn kinderen en vrouw (een vrouw met wie ik ook naar college ging.) Hij heeft nog steeds een onconventionele manier om soms denkend, maar hij is dol op zijn familie en hij zou alles voor hen doen. Het punt dat ik probeer te maken is dat ik denk dat alle mensen in staat zijn te veranderen wanneer hij wordt geconfronteerd met volwassen verantwoordelijkheden. Ik was veel oppervlakkiger en onverschillig als een jong persoon. Vandaag de dag kruip ik ineen bij sommige dingen die ik heb gezegd en gedaan. Een deel van mijn gedrag in het verleden maakt me vandaag beschaamd. Maar dat kan ik niet veranderen. Ik kan alleen maar proberen vandaag beter te worden.

Op dezelfde manier zou ik vermoeden dat je man in sommige gebieden als persoon is gegroeid. En ik vermoed ook dat hij met een beetje werk op andere benodigde gebieden kan veranderen als dit zijn gezin ten goede zou komen. De eerste stap is om hem bewust te maken van de noodzaak om dit te doen.

Maar voordat u dit doet, moet u prioriteit geven aan wat u wilt veranderen. Als je gewoon al je klachten op hem richt, klinkt het alsof je alleen maar kritiek levert. Misschien is zijn roken de eerste gang van zaken, omdat het je toekomst in gevaar brengt. Als hij ziek wordt van het roken, kan hij mogelijk niet zo aanwezig zijn voor zijn kinderen. Benader hem eerst over de belangrijkste dingen – een voor een – en vertel hem hoeveel je van hem houdt en wil dat hij zo lang mogelijk bij je aanwezig is. Vertel hem dat je de moed hebt om dit te zeggen, omdat je wilt dat hij er lang blijft.

Pas op dat je geen volledige revisie van hem probeert. Je wilt niet de grens wegnemen die je in de eerste plaats verliefd op hem heeft gemaakt. Je wilt niet de kern veranderen van wie hij is. Je wilt alleen dat hij enkele van de compromissen sluit die volwassenen en familieleden moeten sluiten.

Om een ​​van de eerste vragen te beantwoorden, ben ik echter van mening dat voormalige slechte jongens goede echtgenoten kunnen zijn – vooral degenen die bereid zijn hun gewoonten aan te passen ten behoeve van hun gezin. Ik ben niet trots op alle aspecten van mijn vroegere zelf, maar het grootste deel van mijn egoïstische gedrag verdween toen ik andere mensen had die ik erover moest nadenken. Ik vind dat dit in veel gevallen waar is – je moet hier misschien voorzichtig zijn aandacht op vestigen.

pinit fg en rect red 28 - Mijn man is een slechte jongen - ik was er dol op, maar nu phrase ik er gek van

Article Tags:
· · · · · · · · · · ·

Comments are closed.