Nov 28, 2019
8 Views
Comments Off on Mannen en vrouwen

Mannen en vrouwen

Written by

Jongens en meisjes. Gedurende de kindertijd is het meest voor de hand liggende fysieke verschil tussen de seksen het uiterlijk van de geslachtsorganen (geslachtsorganen). Een jongen heeft een vingervormig orgaan, een penis genaamd, tussen zijn benen. Achter de penis bevindt zich een zakje genaamd het scrotum, dat twee ovaalvormige organen bevat, de testikels genoemd. Een meisje heeft kleine vouwen van vlees genaamd de vulva tussen haar benen. De vulva bedekt de opening naar de vagina, een nauwe doorgang die leidt naar andere vrouwelijke geslachtsorganen, waaronder de baarmoeder en de eierstokken in het lichaam. In latere jaren, nadat de geslachtsorganen volledig zijn ontwikkeld, kan een jongen een vader worden en een meisje een moeder.

Puberteit is de periode van snelle groei die het einde van de kindertijd markeert en het start van lichamelijke en seksuele volwassenheid (volledige ontwikkeling). Tijdens de puberteit veranderen de lichamen van jongens en meisjes merkbaar, internet als veel van hun gevoelens. Aan het start van de puberteit zijn de meeste meisjes langer en groeien ze sneller dan jongens van dezelfde leeftijd. nadat jongens aan hun periode van snelle groei zijn begonnen, halen ze snel in. Veel jonge mensen maken zich zorgen omdat ze sneller groeien en volwassen worden dan ze zijn. Maar verschillen in de leeftijd waarop de puberteit begint en in de snelheid van ontwikkeling tijdens de puberteit zijn volkomen normaal. Sommige jongens en meisjes rijpen enkele jaren eerder of later dan anderen van hun leeftijd.

Of een meisje langzaam of snel volwassen wordt, zij en andere meisjes ondergaan dezelfde veranderingen als wanneer ze vrouw worden. Ze wordt groter en haar borst wordt groter en rond. Haar heupen worden breder en haar groeit onder haar armen en rond haar vulva. De verbrede heupen zullen het haar mogelijk maken om te bevallen. Dankzij de vergrote borsten kan ze haar child's melk uit haar eigen lichaam voeren.

Een van de veranderingen die plaatsvindt tijdens de groei van een vrouw naar Vrouwelijkheid is het start van de menstruatie. Menstruatie Een maandelijkse afscheiding van bloed en weefsel uit de vagina, is een normaal onderdeel van het leven van de vrouw. De meeste meisjes beginnen te menstrueren wanneer ze ongeveer 12 jaar oud zijn, maar velen beginnen op een eerdere of latere leeftijd dan dit.

Terwijl een jongen door de puberteit gaat, wordt hij langer en zwaarder. zijn schouders worden breder, hij wordt sterker en zijn stem wordt dieper. Haar groeit op zijn gezicht, onder zijn armen, rond zijn geslachtsdelen en op andere delen van zijn lichaam. De meeste jongens beschouwen het verschijnen van haar op het gezicht als een van de belangrijkste stappen van mannelijkheid. Wanneer een jongen seksuele volwassenheid nadert, worden zijn geslachtsorganen groter en kan hij nachtelijke emissies ervaren, ook wel "natte dromen" genoemd. Nachtelijke emissies treden op wanneer een witachtige vloeistof genaamd sperma wordt vrijgegeven door de penis terwijl een jongen of een man slaapt. Ze zijn een natuurlijke manier om sperma vrij te geven.

pinit fg en rect red 28 - Mannen en vrouwen

Article Tags:
· ·

Comments are closed.