Nov 27, 2019
11 Views
Comments Off on  Kruidenremedies voor hoofdpijn – lavendelolie

 Kruidenremedies voor hoofdpijn – lavendelolie

Written by

Lavendels zijn tegenwoordig erg populair. Tegelijkertijd beginnen steeds meer mensen van lavendelolie te houden. De lavendelolie is niet alleen goed om te slapen en de huid te houden, maar het is ook een kruidenmiddel tegen hoofdpijn. Over lavendel is er een mooie legende: vele, vele jaren geleden zijn lavendel niet violet en ze zijn wit. Waarom is de lavendel nu violet? Er was een oud verhaal over.

Er was een meisje dat in het kleine stadje woonde. Haar haar was violet, wat heel bijzonder was, en het haar van haar ouder was goud. Mensen die in de stad woonden, hadden niet alleen medelijden met haar omdat ze wees was, maar lachten haar ook uit vanwege haar violette haar. Desondanks kon het meisje niet schelen; ze verkocht nog steeds de lavendel in de stad. Op een dag viel een jongen flauw toen het meisje langskwam, daarna werd de jongen door het meisje naar het ziekenhuis gerend. Vanaf dat second waardeerde de jongen het meisje zeer, dus nodigde hij het meisje uit om naar zijn huis te gaan. Er was een grote schaal van lavendelplanten in de tuin van de jongen. De jongen was een blinde persoon en hij wilde zijn gezichtsvermogen herstellen. Tegelijkertijd zei de jongen tegen het meisje: "je bent zo saai, dus je haar moet gouden zijn geweest." Later vonden ze het magische bronwater; de jongen herstelde het zicht na gebruik. Tegelijkertijd was het meisje verdwenen. De jongen voelde verdriet. Later ontdekte hij dat hij de lavendel elke ochtend had ontvangen, en hij dacht dat het van het meisje moest. Op een nacht, toen het meisje weer voor het huis van de jongen verscheen, zei de jongen tegen haar: & quot; ik hou van je, ongeacht of je gouden haar of violet haar bent. & Quot; Op dit second kan het meisje niet helpen tranen te vergieten, en vervolgens, tot hun verbazing, veranderde het haar van het meisje in goud, maar de lavendel die om hen heen veranderde in violet. Vanaf dat second zijn de lavendel het prachtige violet geworden. Nu is de lavendel ook een goed cadeau voor liefhebbers.

De afgelopen jaren zijn de gezondheidsvoordelen van lavendel bekend. De lavendel kan nuttig zijn bij het behandelen van hoofdpijn en andere kwalen; het zijn kruidenmiddelen tegen hoofdpijn. Lavendelolie heeft enkele eigenschappen, zoals: antidepressivum, pijnstiller, antisepticum, slijmoplossend, enzovoort. En een verfrissende noot voor een vermoeide geest – lavendel is genoemd als een van de meest nuttige van de essenties voor het verlichten van angst en stress.

Hoofdpijn is een veel voorkomende klacht in onze samenleving, en wordt vaak behandeld met "fast repair" pijnstillers. Hoofdpijn kan een grote pijn zijn. Wat de oorzaak ook is, hoofdpijn kan verschillende effecten hebben en kan gentle of ernstig zijn. Een echt intense hoofdpijn kan de kwaliteit van je dag enorm beïnvloeden. Levensgebeurtenissen die stress, angst en depressie verhogen, zijn in verband gebracht met chronische migraine en hoofdpijn. De laatste jaren is er een groeiende belangstelling en vraag van het publiek naar & # 39; pure & # 39; behandelingen zoals vitamines en supplementen om migraine te beheersen. Naast lavendelolie zijn er nog vele andere kruidenremedies voor hoofdpijn, zoals: de bittere boor, ginkgo, moederkruid, arnica en gember, muntolie, citroensap, enzovoort. En kruidengeneeskunde combineert duizenden jaren van wijsheid met moderne wetenschap. Tegenwoordig zijn extracten van het kruid gebruikt om migraine, maagkrampen, hoest, allergieën en astma te behandelen.

Van lavendel wordt gezegd dat het de olie is van eerlijke communicatie en expressie, en lavendel kan een racende geest kalmeren, waardoor een persoon zich in zijn hart kan vestigen en met vriendelijkheid en vriendelijkheid kan spreken. Lavendel verhoogt ook een gevoel van veiligheid en vrede, en helpt op deze manier om vertrouwen in jezelf en anderen op te bouwen. De geur van lavendel is kalmerend, ontspannend en balancerend – fysiek en emotioneel. In het dagelijks leven is het meenemen van een fles lavendel alsof je je eigen persoonlijke EHBO-doos, parfum en een pick-up hebt. In het dagelijks leven hou ik altijd van een dangerous nemen met de lavendelolie vanwege de geur en het andere impact; tegelijkertijd is de lavendelolie ook kruidenremedies voor hoofdpijn als ik pijn voel.

pinit fg en rect red 28 -  Kruidenremedies voor hoofdpijn - lavendelolie

Comments are closed.