Nov 27, 2019
11 Views
Comments Off on Kapsels met dubbele kin en suggestions om je te bedekken

Kapsels met dubbele kin en suggestions om je te bedekken

Written by

Een van de dingen die een dubbele kin er echt vreselijk kan laten uitzien, is het verkeerde kapsel. Het verkeerde kapsel kan de aandacht vestigen op je dubbele kin, waardoor mensen het meer opmerken dan ze misschien eerder hebben. Als je een dubbele kin hebt, is het het beste om het juiste kapsel te krijgen, een die de aandacht van je kin trekt.

Focus eerst op lengte. Lengte is erg belangrijk wanneer u probeert de aandacht van de kin weg te nemen. Halflange kapsels zullen niet werken om de aandacht van de kin af te trekken. Omdat het haar dichter bij de kin stopt, zal het de kin omkaderen en de aandacht erop vestigen. Je kunt kortere sneden proberen, zoals een uitsnede, pixie of jongenssnit. Deze zullen je bovengezicht omkaderen en niet je kin.

Langere lengtes kunnen ook goed werken wanneer je een dubbele kin probeert te bedekken. Zorg ervoor dat het haar voorbij je schouders eindigt en dat het in lagen is geknipt. Lagen geven je gezicht een slanker uiterlijk, waardoor de trek van je dubbele kin wordt verminderd. De beste manier om lagen te dragen als je je kin probeert te verbergen, is schokkerig, met veel van die je gezicht omlijsten. Je kunt ook proberen delen van je haar te markeren om de aandacht van je kin af te leiden.

Ten tweede, verleng je gezicht. Je kunt proberen het uiterlijk van je gezicht te verlengen, omdat de meeste dubbele kinnen je een rond gezicht geven. Het verlengen van je gezicht kan eenvoudig worden gedaan met kapsels met meer quantity aan de kruin. Vermijd kapsels die plat bovenaan of gedeeltelijk in het midden zijn. Beide kenmerken zullen de aandacht vestigen op het midden van je gezicht en het gebied eronder. Als je je haar moet scheiden, kies dan voor een zijdeel zodat het de aandacht van het midden trekt. Zijkanten hebben ook meer quantity in vergelijking met middendelen.

Het juiste dubbele kinkapsel vinden kan een fluitje van een cent zijn als je de 'regels' kent die je moet volgen. Voel je echter niet beperkt tot deze richtlijnen. Er zijn talloze kapsels voor mollige tweelingkinnen die er zijn.

pinit fg en rect red 28 - Kapsels met dubbele kin en suggestions om je te bedekken

Article Tags:
· · · · · · ·

Comments are closed.