Nov 29, 2019
9 Views
Comments Off on Je wilt echt een babyjongen of een babymeisje

Je wilt echt een babyjongen of een babymeisje

Written by

De maatschappij heeft zulke sterke meningen over welk geslacht child je zou moeten hebben. In de meeste culturen wordt een jongen zeer vereerd omdat hij de familienaam draagt. In andere culturen is een meisje meer een geschenk vanwege hun behulpzame vaardigheden en "lobola" -mogelijkheden gepresenteerd wanneer ze trouwen. Bijgevolg wordt er zoveel druk uitgeoefend op vrouwen om een ​​jongen of een meisje te baren, afhankelijk van het culturele stigma. Veel vrouwen nemen excessive maatregelen om het gewenste resultaat te krijgen.

Wat je ook probeert, het geslacht van de child is slechts een gevolg van toeval. Het kan alle kanten op, mannelijk of vrouwelijk. Het is interessant om op te merken dat het mannelijk sperma het geslacht van de child bepaalt. Het mannetje draagt ​​zowel de X- als Y-chromosomen die de vrouwelijke en mannelijke chromosomen zijn, terwijl het vrouwtje alleen de X-chromosomen draagt ​​die de vrouwelijke chromosomen zijn. Het vrouwelijk lichaam heeft geen controle over dit proces; het is puur de zaadcel die het ei bevrucht die het geslacht bepaalt.

Er zijn zoveel oude vrouwenverhalen die vrouwen valse informatie geven over hoe ze het geslacht van de child kan beïnvloeden. Veel van deze verhalen gaan over het eten van bepaalde soorten fruit of groenten, terwijl anderen verwijzen naar het nemen van bepaalde supplementen en anderen u vertellen wat voor soort acties u moet ondernemen. In werkelijkheid zal geen van deze verhalen enige invloed hebben op het geslacht van de child.

Er zijn bepaalde ontwikkelingen in de medische technologie geweest die het geslacht van de child kunnen beïnvloeden, maar deze onderzoeken worden door veel instellingen over de hele wereld niet geaccepteerd. In de meeste landen is gendermanipulatie illegaal en kan niet worden toegepast. Als u overweegt om IVF-vruchtbaarheidsbehandelingen te ondergaan en u denkt dat dit uw kans is om te krijgen wat u wilt, dan heeft u het mis. De vruchtbaarheidsarts zal u adviseren dat het doel van IVF alleen is om het ei te bevruchten en in de baarmoeder te implanteren. Elke vorm van genmanipulatie is niet toegestaan ​​en is illegaal in de meeste landen. IVF is een behandeling die bepaalde onvruchtbare paren kan helpen om een ​​type te verwekken als ze dat niet op natuurlijke wijze konden doen. Het is een methode die op medisch gebied is ontwikkeld om koppels te helpen bij het creëren van hun eigen gezin. Gezien het feit dat zulke paren er doorheen gaan, waarderen ze enorm of ze een jongen of een meisje ontvangen.

Laat de samenleving en de cultuur je niet onvoldoende doen voelen over het geslacht van de child. Geniet van de kleine en houd toch allemaal van ze.

pinit fg en rect red 28 - Je wilt echt een babyjongen of een babymeisje

Article Tags:
· · · · ·

Comments are closed.