Nov 27, 2019
10 Views
Comments Off on Is Emo the New Coiffure Craze?

Is Emo the New Coiffure Craze?

Written by

Er zijn veel verschillende kapsels die door de jaren heen populair zijn geweest. Een kapsel dat jaren geleden populair was, was de mulsnit. Tegenwoordig worden lange stijlen, zelfs emo-kapsels, erg populair bij jongens en meisjes. Je ziet misschien niet veel mensen met een mul, maar veel mensen hebben wel emohaar en andere lange kapsels. Ooit was het gebruikelijk dat een man kort haar had en een vrouw lang haar. Dat is niet meer het geval.

Sommige mannen hebben kapsels die vergelijkbaar zijn met die van vrouwen en sommige mannen dragen hun haar zelfs langer dan vrouwen. Emo-kapsels zijn vaak lang en ze zijn erg populair bij zowel mannen als vrouwen. Wat je in eerdere jaren niet zou hebben gezien, zie je nu zeker wel. In de jaren 80 was er een pattern waarbij veel mensen hun haar blond wilden bleken. Het leek alsof iedereen blond wilde zijn, zelfs mensen met het donkerste zwart haar.

Tegenwoordig verven steeds meer mensen hun haar zwart, en minder mensen verven hun haar blond. Het is niet alleen emo-haar dat in het zwart wordt geleverd. Mensen die de voorkeur geven aan alle soorten kapsels, gaan voor de donkere look. De meeste emo-haarstijlen zijn echter zwart. In sommige gevallen is er een tint van een andere kleur in de pony.

De stijl uit de jaren 70 die terug is gekomen, is de rechte look, of het nu een emo-kapsel is of niet. Vroeger gingen meisjes op hun mattress liggen en strijken ze hun haar met een strijkijzer om de rechte blik terug te krijgen in de jaren '70. Tegenwoordig zijn er stijltangen beschikbaar om vrouwen te helpen deze rechte look te bereiken. Stijltangen zijn veel gezonder voor haar dan strijkijzers vroeger waren. Het maakt niet uit welk kapsel mensen kiezen, in deze tijd worden hoeden steeds populairder.

Of het nu gaat om een ​​baseballcap, een baret of een leuke kleine hoed die nauw om het hoofd previous, mensen dragen ze. Vroeger waren cowboyhoeden de meest populaire hoed, en ze maken ook een comeback. Zelfs mensen met emohaar dragen zwarte hoeden om hun haar te accentueren. Traits uit het verleden zijn weer populair geworden. Males kan echter alleen maar hopen dat we de verticale raamstijl niet terug in stijl zien terugkomen. Dat is een lang kapsel waar velen van ons zonder kunnen!

pinit fg en rect red 28 - Is Emo the New Coiffure Craze?

Article Tags:
· · · ·

Comments are closed.