Nov 29, 2019
10 Views
Comments Off on Interraciaal haaradvies en hoe je een Jewfro en een Chewfro rockt

Interraciaal haaradvies en hoe je een Jewfro en een Chewfro rockt

Written by

Hoe beheer je een Chewfro?

Haar is een zeer belangrijk onderdeel van onze identiteit, zowel fysiek als psychologisch. Het bepaalt wie we zijn, dus alle beslissingen die we nemen met betrekking tot stijl, lengte, kleur en textuur sturen signalen uit over hoe we willen worden waargenomen. Dit wordt vooral een uitdaging als je biraciaal bent en je haar niet typerend is voor beide culturen.

Kijk snel door het gangpad van haarproducten in uw plaatselijke drogisterij en u ziet een momentopname van hoe interraciale mixen geleidelijk de vraag naar nieuwe en verschillende soorten producten beïnvloeden.

Rocking a Chewfro is eigenlijk het makkelijke gedeelte.

Een groot biracial sort opvoeden in een snel veranderende Amerikaanse samenleving die zelfverzekerd is over het opnieuw uitvinden van wat mooi is, is een veel meer waardevolle uitdaging.

Kinderen met Aziatische en Joodse ouders hebben vaak recht, heel fijn haar als ze jong zijn. Zodra ze de puberteit passeren, verandert hun haar en wordt het dik, golvend en heel grof van textuur. Soms raken ze gefrustreerd bij het vinden van de juiste haarproducten vanwege de manier waarop ze op de markt worden gebracht en de modellen die ze gebruiken om ze te promoten, lijken niet op biraciale kinderen.

Dat zou je grootste probleem moeten zijn!

Het is beter om uw kinderen te versterken met een sterk gevoel van zelfvertrouwen, respect voor zichzelf en anderen. Er zijn mogelijk geen rijen met producten die u kunt kopen om de interpersoonlijke vaardigheden te verbeteren of om uw leiderschapskwaliteiten te vergroten. Maar naarmate uw kinderen ouder worden, is het van cruciaal belang dat ze leren hun geërfde culturele achtergronden met respect in evenwicht te brengen en hetzelfde toe te kennen aan iedereen die ze ontmoeten. Als kinderen geboren uit twee rassen, zijn ze meer geneigd om erover te worden ondervraagd, gepest, uitgelokt of uitgedaagd. Ze hebben ook begeleiding en ondersteuning nodig om deze uitdagende situaties met waardigheid en een versterkt zelfgevoel te doorstaan.

Dus als je je afvraagt ​​waar je je Chewfro-stijl kunt krijgen en geweldige haarproducten kunt krijgen die precies goed zijn voor jouw unieke soort haar, bekijk dan de Aziatische kapsalons in Flushing, Queens. Dit is een van de meest various plaatsen in het stadje en u zult hier zeker een enorme verscheidenheid en ervaring vinden. De meeste plaatsen zijn zo groot als een postzegel die tussen noodle retailers en muziekscholen wordt geperst.

Poets je Kantonees op of spreek gewoon Engels en zwaai met je handen voor nadruk. Werkt voor Seth.

pinit fg en rect red 28 - Interraciaal haaradvies en hoe je een Jewfro en een Chewfro rockt

Article Tags:
· · · · · · ·

Comments are closed.