Nov 28, 2019
11 Views
Comments Off on I Need My Mullet Again – Redneck-kapsels – 101

I Need My Mullet Again – Redneck-kapsels – 101

Written by

Wacht niet langer, het controversiële redneck, countryboy / cityboy-kapsel heeft een stille comeback gemaakt. Het is gewoon niet voor de hand liggend vanwege de variaties in de jaren 80 en 90. De Enterprise vooraan, Social gathering achteraan, mul kapsel heeft door de jaren heen variaties, van David Bowie, Billy Ray Cyrus tot de Beastie Boys. Billy Ray was de mullet god van het land, die het beroemd maakte. Nu, Florence Henderson is de enige vrouw die onmiddellijk in me opkomt, die een mul had, (je kent de moeder van de Brady Bunch), ik weet niet zeker of dat haar bedrijf vooraan maakt, en feest achteraan, als je weet wat ik bedoel.

Toen Huck Finn zei: "Hij vertrouwde en mul met kop", bedoelde hij domheid, zoals de vis, niet het kapsel. Dus dat wil niet zeggen dat mul met kop en een mul kapsel zijn ze hetzelfde, toch?

De Mullet heeft nu variaties zoals Skullet (wat geschoren hoofd of kaal aan boven- en lange zijkanten en achterkant betekent), Frullet (wat geschoren achterkant en zijkanten betekent en een lang stuk dat in je gezicht hangt zoals de jonge hiphopkinderen ), Mo-Hullet of Mulhawk (wat een Mohawk is met een lang achterstuk) en een Fullet of Grullet (wat de vrouwelijke versie is). Nu plagen, waxen, spijkeren en meerkleuren het zakelijke deel, om het originaliteit te geven en het eruit te gooien. Maar er zijn nog steeds enkele diehards, weet je, sommige weet ik zeker, die nog steeds dezelfde mul hebben die ze in de jaren 80 en 90 hadden omdat ze niet weten hoe ze het op iets anders moeten laten groeien, of ze weigeren paardenstaart deel.

De oorsprong van de verticale raamstijl is voornamelijk blauwe kraag, rode hals, zodat ze naar het werk konden gaan en de langere paardenstaart over het shirt konden hebben, als de dresscode het verbood, dan was je in het weekend een goede ouwe feestbeest. Het is populair geweest bij nation western, heavy metallic rockers, ijshockey en voetballers en natuurlijk worstelaars. Het goede nieuws is dat het nu acceptabeler is om niet-acceptabel te zijn dan in het verleden. Je kunt een mul met haar tot aan je billen dragen, zolang je een harde werker bent en kunt voorkomen dat het op het werk huge komt te zitten in de vleesmolen (OHSE-regel).

Nu, als je een diehard redneck mul fan bent, hebben ze festivals. De eerste is het 2e weekend van oktober in Swansboro, North Carolina, en het biedt kunst, handwerk, muziek en tot 50 verschillende manieren om mul (de vis) te koken. Ze braden, grillen, braden, sauteren en doen allerlei dingen om te mulsen. In Niceville, Florida, in het 3e weekend van oktober, hebben ze er een genaamd het Boggy Bayou Mullet Competition met kunst, handwerk en muziek, en verschillende manieren om mul te koken (de vis). Beide zijn echt festivals om de vis te vieren, maar veel rednecks gebruiken deze festivals als een excuus om hun toewijding aan de mul te laten zien en hun eigen mul te laten knippen. Eerlijk. Het enige is, als je kop met mul hebt, verwijzen ze naar het kapsel of domheid zoals de vis?

pinit fg en rect red 28 - I Need My Mullet Again - Redneck-kapsels - 101

Comments are closed.