Nov 30, 2019
11 Views
Comments Off on  Hypnose en het kapsel

 Hypnose en het kapsel

Written by

Ik was niet persoonlijk betrokken bij dit verhaal. Een zeer goede vriend vertelde het mij op een avond en ik hoop dat ik het hier internet zo goed kan vertellen als mijn vriend het mij vertelde.

Houd er rekening mee dat deze ervaring niet heeft plaatsgevonden in de context van een formele hypnotherapie-sessie – het is meer een voorbeeld van het gebruik van & # 39; gesprekshypnose & # 39; en alsjeblieft niet dat mijn vriend al een relatie had gecreëerd met de & # 39; shopper & # 39; door eerder werk dat ze hadden gedaan. Merk ook op dat het patroon onderbreekt, statusveranderingen, de stimulatie en voorloop.

Mijn vriend Clint had iemand met wie hij wat werk had gedaan, met wie ik Invoice zal noemen, en uit het werk dat ze samen hadden gedaan, bloeide een vriendschap op.

Op een dag belde Invoice Clint. Hij was erg enthousiast over een nieuwe functie die hij binnen zijn bedrijf had gekregen. Hij legde uit dat het nieuwe aanbod in veel opzichten achterstallige erkenning was voor zijn harde werk, zijn superieure capaciteiten en toewijding. Het zou aanzienlijk meer geld, meer verantwoordelijkheid en een kans om te reizen betekenen. Al deze veranderingen waren dingen waar Invoice naar verlangde en waar heel arduous aan gewerkt was.

Toen Clint vroeg wanneer hij zou beginnen, antwoordde Invoice dat hij de baan niet zou aannemen. Natuurlijk vroeg Clint waarom niet. Na wat zomen en hawnen, kwam het er uiteindelijk op neer dat het voor de nieuwe positie nodig was dat Invoice zijn haar liet knippen en hij niet van plan was zijn haar te knippen. Clint zei dat hij dat prima vond. Het was tenslotte de carrière van Invoice – hij kon die baan aannemen of niet.

Maar Clint gaf ook toe dat hij een beetje in de battle was door het antwoord van Invoice en hij merkte op dat, hoewel hij het niet kon helpen maar merkte dat Invoice graag zijn haar lang droeg, hij nooit had gehoord dat Invoice over zijn haar praatte met hetzelfde niveau van opwinding en enthousiasme dat hij internet had gebruikt bij het praten over deze nieuwe baan en hij gaf aan Invoice toe dat hij daar een beetje verbijsterd over was.

Invoice vertelde hem dat hij de volgende week in Los Angeles zou zijn en vroeg of Clint de tijd kon nemen om hem te zien. Natuurlijk zei Clint hem te bellen toen hij binnenkwam.

Toen ze bij elkaar kwamen, ging de discussie uiteindelijk over in het gesprek dat ze de vorige week hadden. Clint vroeg Invoice om wat meer informatie omdat hij nog steeds in de battle was. Na nog wat gezomen en gehavend te hebben, vertelde Invoice hem eindelijk dat hij zijn haar lang moest houden om zijn misvormde oren te bedekken. Hij zei dat hij hele, hele grote oren had en dat hij zijn haar altijd lang had gedragen om ze te bedekken. Ze waren beschamend.

Na een tijdje vroeg Clint aan Invoice of hij hem een ​​van zijn oren wilde laten zien en Invoice stemde uiteindelijk in. Invoice tilde zijn haar op en Clint riep onmiddellijk: "Mijn God"! Toen Invoice rondkeek met een geschokte blik op zijn gezicht, beëindigde Clint zijn zin: 'Mijn god! Je oren zien er internet zo uit als de mijne!' Natuurlijk had Invoice veel geïnvesteerd in dit geloof van hem en was hij terughoudend om te accepteren dat zijn oren eigenlijk niet zo grotesk waren. De twee eindigden samen voor een spiegel samen met een meetlint en Invoice moest eindelijk toegeven dat zijn oren er niet echt anders uitzagen dan Clint & # 39; s en ook dat Clint & # 39; s oren eruit zien vrij normaal.

Anderzijds bracht Clint Invoice ertoe enkele dingen te vertellen die zich in zijn leven afspeelden rond de tijd dat hij besloot dat hij zijn haar moest laten groeien om zijn oren te bedekken.

Dit is wat ze ontdekten.

Toen Invoice rond de leeftijd van negen was, liep hij elke dag van college naar huis, waar hij altijd werd begroet door zijn moeder die hem onmiddellijk in een knuffel zou scheppen en hem met kussen zou bedekken. Na de kussen gingen Invoice en zijn moeder samen naar de keuken voor melk en koekjes, waar Invoice de volledige aandacht van zijn moeder genoot terwijl ze haar vertelde over zijn dag op college. Zoals u zich kunt voorstellen, was dit het hoogtepunt van de dag van de jonge man.

Nadat dit patroon gedurende een bepaalde periode was vastgesteld, kwam er een dag waarop Invoice zoals gewoonlijk thuiskwam van college en zijn moeder bezig was met telefoneren en klaarblijkelijk de tijd was vergeten. In plaats van er te zijn om hem op de gebruikelijke manier te begroeten, schrok zijn moeder toen Invoice door de deur barstte zoals opgewonden negenjarige jongens doen.

De moeder van Invoice schrikt geschrokken van haar gezicht toen ze zich naar de deur draaide. Ze draaide zich onmiddellijk terug naar de telefoon en zei: "Ik moet gaan. Billy is thuis van college en je weet hoe kleine jongens grote oren hebben."

Invoice liet zijn haar knippen en nam de baan aan.

pinit fg en rect red 28 -  Hypnose en het kapsel

Article Tags:
· · ·

Comments are closed.