Nov 28, 2019
11 Views
Comments Off on Hoe maak je je haar natuurlijk gezond?

Hoe maak je je haar natuurlijk gezond?

Written by

Mooi haar is de definitie van schoonheid, niet alleen voor meisjes, maar ook voor jongens. Als we een meisje met lang en mooi haar van achteren zien, willen we haar ook van voren zien. Veel sprookjes en liedjes zijn ook gebaseerd op de schoonheid van lang haar. Het is een aantrekkelijk onderdeel van het menselijk lichaam. Het is de droom van iedereen om goed, aantrekkelijk, sterk en gezond haar te hebben. De industrie op foundation van haarproducten verdient miljoenen {dollars}. Iedereen is klaar om geld uit te geven om zijn / haar haar te verfraaien.

In de tijd van haast en zorgen is het haarverlies een veel voorkomend probleem geworden. De angst voor kaalheid schrikt veel mensen af. Mooi haar is het geschenk van de natuur en we kunnen het verlies van deze schoonheid voorkomen met behulp van natuurlijke geneesmethoden in het consolation van ons huis zelf. Door kruiden te gebruiken kunnen we niet alleen het haarverlies voorkomen, maar ook een goede gezondheid aan ons haar geven.

Veel harexperts schrijven therapeutic massage met kruidenolie voor gezond en sterk haar. Bhringraj (Eclipta Alba) is een kruid dat vooral in India voorkomt en dat bekend staat als het geschenk van de natuur voor haar. Het regelmatig aanbrengen van bhrigraj-olie op de hoofdhuid met lichte therapeutic massage is de beste natuurlijke therapie om beschadigde huid en haar te genezen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het helpt om nieuw haar te laten groeien en beschermt tegen vallen als het langdurig regelmatig wordt aangebracht.

Consultants stellen voor om zowel het haar als onze oren en voeten te masseren. Door wat behaaglijke olie op de hoofdhuid in een zachte beweging met vingertoppen aan te brengen, kan dat toveren. Het helpt ook om de spanning te verminderen. Boodschap met kruidenolie helpt ook bij het genezen van hoofdpijn.

Henna (Myrtle) is een goede conditioner voor het haar. Door Heena wekelijks met een beetje kurkuma en olie-mengsel aan te brengen, kunt u haarverlies genezen. Honing, Amla, Shikakai, Kanhunni and many others. zijn goed voor gezond haar. Deze helpen de haargroei en geven een zijdeachtige uitstraling en aanraking aan het haar. Met het constante gebruik van deze kruiden, kunt u de natuurlijke zwarte kleur van uw haar behouden, zelfs in en na de leeftijd van 50 jaar.

Passende verzorging van essentieel belang en het is een feit dat we met de verandering van gewoonten haaruitval kunnen voorkomen. Neem gezonde producten op foundation van deze kruiden op zonder rekening te houden met de kostenfactor. Was het haar regelmatig, maar vermijd het dagelijks wassen. Er moet een interval van minimaal twee dagen zijn tussen de wasbeurten. Masseer het met een goede kruidenolie voordat je je hoofd wast. Geef de voorkeur aan droog haar in natuurlijke lucht en vermijd het gebruik van een droger. Kam geen natte lucht. Kam het haar voorzichtig wanneer ze droog zijn.

Samen met natuurlijke cures voor haaruitval, helpt een gezond dieet ook veel om te voorkomen. Voeg groene groenten en veel water toe aan je dieet voor mooi en vlekkeloos haar. Er moeten ook veel vitamines en mineralen aan het dieet worden toegevoegd. Yoga wordt ook voorgeschreven voor een dergelijk doel, vooral onder begeleiding van een goeroe.

pinit fg en rect red 28 - Hoe maak je je haar natuurlijk gezond?

Article Tags:
· · · · ·

Comments are closed.