Nov 30, 2019
9 Views
Comments Off on Hoe een meisje te doden door je koele houding

Hoe een meisje te doden door je koele houding

Written by

Veel mannen verliezen hun zelfvertrouwen zodra ze een vrouw tegenkomen. Maar ergens in hun hart willen ze ook dat het beste meisje van de stad hun associate is, omdat ook zij mensen zijn. Mensen hebben de neiging om het beste te verlangen.

Elke persoon, een jongen of een meisje, verlangt naar een mooiste associate ter wereld. Maar laat me je een vraag stellen, als je droomt voor de mooiste persoon, denk je dan dat je die persoon verdient? Heb je dezelfde gekke en coole seems to be die je zoekt in een persoon?

Ik zeg niet dat als je een gemiddelde man bent, je niet het recht hebt om te kijken of dromen of verlangen naar een mooie associate. Wat ik eigenlijk probeer over te brengen, is niet stoppen met dromen, maar jezelf verbeteren.

Er is één universeel geaccepteerd principe en dat is wanneer je het beste verlangt en droomt, probeer dan eerst de beste te zijn.

Er zijn bepaalde belangrijke dingen waar meisjes naar op zoek zijn in een jongen. Zij zijn

1. Een meisje wil dat haar man de beste, liefhebbende, zorgzame, warme en begripvolle is. Ze houden niet van onbeleefde mannen.

2. Een meisje gaat niet altijd voor geld. Ze geven de voorkeur aan een loyale en hardwerkende man.

3. Als je je aangetrokken wilt voelen tot een meisje, 'negeer haar'.

4. Meisjes zijn vaak egoïstisch, ze zijn natuurlijk trots op hun uiterlijk. Dus je wilt indruk op haar maken, ga niet achter haar aan en toon haar een houding. Ze zal zeker achter je staan.

5. Probeer je gevoel voor aankleden te verbeteren. Als ik dit zeg, nemen veel jongens dit op een andere manier op. Ze kleden zich als een baldadig. Ze zijn gekleed in casuals, dragen ringen, hebben physique piercing, groeien lang haar enz. Zelfs het kan je teleurstellen, maar de echte meisjes houden niet van dit soort seems to be. Ze houden van jongens die netjes gekleed zijn en formeel kort haar gedragen zich goed gemanierd.

6. Denk eraan dat je een meisje als jij niet met geweld of tegen haar wil en wens kunt maken.

Als je een coole kerel bent, kun je een meisje je laten volgen door je houding. Maar je moet een juiste afstand houden tussen houding en grofheid. Wees nooit onbeleefd en krachtig tegen een meisje. Op deze manier kun je nooit een meisje zoals jij maken.

Niets kan de geest van een meisje imponeren of afleiden. Als ze van je houdt, kan ze tot elke hoogte gaan en alles voor je opofferen, maar je doet haar ware gevoelens pijn, ze zal nooit meer van je durven houden.

Doe nooit de ware gevoelens van een meisje pijn.

pinit fg en rect red 28 - Hoe een meisje te doden door je koele houding

Article Tags:
· · · · · · ·

Comments are closed.