Nov 30, 2019
14 Views
Comments Off on Hoe een jongen te bedenken – jongen- of meisjessperma

Hoe een jongen te bedenken – jongen- of meisjessperma

Written by

Bij het plannen van een zwangerschap zijn er dingen waar een paar rekening mee moet houden. Een van deze dingen is wat het geslacht van de child zou zijn? Meestal geven paren de voorkeur aan een babyjongen voor hun eerste child in plaats van een meisje. Bij het creëren van dit nieuwe leven zijn er dingen die we specifiek moeten weten, de eicel en het sperma, wat het belangrijkste is in een man of een vrouw. Om u te helpen deze twee cellen te begrijpen, zullen we verderop in dit artikel en de manieren bespreken waarop u de kansen kunt vergroten om een ​​jongen te verwekken.

De menstruatiecyclus van de vrouw is gemiddeld ongeveer een maand, wat betekent dat het ei van een vrouw eenmaal per maand wordt vrijgegeven, meestal ongeveer 2 weken na de menstruatie. Wanneer het ei wordt vrijgegeven, gaat het naar de eileider wachtend op het sperma. Gewoonlijk blijft het sperma slechts 14 dagen in de eileider, als het ene sperma de eileider bereikt, blokkeert het andere sperma de slang. Daarom begint de race voor het sperma dat eerst het ei bereikt en bevrucht.

We hebben twee soorten sperma, de X- en Y-chromosomen. Als je wilt weten hoe je een jongen moet verwekken, moet je voldoende Y-chromosoom hebben dat eerst het ei bereikt voordat het X-chromosoom dat doet. Je moet ook opmerken dat de vrouw alleen X-chromosoom heeft, wat betekent dat het sperma van de man verantwoordelijk is voor het geslacht van je child.

Omdat de vrouw alleen X-chromosoom heeft en het sperma van de man verantwoordelijk is voor het geslacht van de child, moeten we begrijpen wat X-chromosoom en Y-chromosoom zijn. X-chromosoom draagt ​​een meisjesgen, wat betekent dat als je een meisje verwekt, je een match van X-chromosoom van de vrouw en X-chromosoom van de man hebt (XX). Dus als je een jongen wilt verwekken, moet je de XY-match hebben. Het Y-chromosoom is degene die verantwoordelijk is voor een jongensgeslacht, wat betekent dat het een jongensgen draagt ​​dat overeenkomt met het X-chromosoom van een vrouw om een ​​jongen te verwekken.

Seksuele positie wordt ook overwogen als je een jongen wilt hebben. Seksuele gemeenschap is dat een diepe penetratie een jongensconceptie begunstigt. Er wordt gezegd dat het sperma van de jongen kleiner in aantal is en een beetje overleving heeft, terwijl het meisjesgen groot en sterk is. Dus als je een jongen wilt hebben, moet je hem dichter bij de eileider plaatsen en richten zodat het ei zodat de kortere afstand voldoende door het sperma wordt afgelegd om te overleven.

De bovenstaande ideas zijn alleen algemene informatie die u een gids geven over hoe u een jongensrecensie kunt bedenken.

pinit fg en rect red 28 - Hoe een jongen te bedenken - jongen- of meisjessperma

Article Tags:
· · · · ·

Comments are closed.