Nov 28, 2019
11 Views
Comments Off on Haaraccessoires voor meisjes – Welke clip werkt het beste?

Haaraccessoires voor meisjes – Welke clip werkt het beste?

Written by

Er zijn een miljoen verschillende soorten haaraccessoires op de markt en het is moeilijk om erachter te komen welke het beste voor je kleine meisje werkt, om nog maar te zwijgen van, tenzij je ze zelf maakt, die echt weet wat het verschil is tussen de verschillende clips – alligator, Franse haarspeldje, snapclips, hè ?! Nou, afhankelijk van wat je ermee wilt doen, zijn er zeker sommige die beter zullen werken dan andere voor wat je nodig hebt, dus het is een goed idee om een ​​idee te hebben waarvoor elk sort haartoebehoren bedoeld is, zodat je de beste keuze.

Het meest gebruikte haartoebehoren voor meisjes is de alligatorclip. De reden dat het de alligatorclip wordt genoemd, is omdat deze eruitziet als de mond van een alligator. Je drukt op een uiteinde en het opent. Ze zijn meestal gemaakt van metaal en zijn er in verschillende maten, meestal 1-1 / 4 "tot 2". Ze zijn heel gemakkelijk in te brengen, zo veel probleemloos voor moeders. Velen zijn gemaakt met 'antislipgrepen', dus ze mogen niet uit zelfs fijn haar vallen en zijn moeilijker voor je kleintje om eruit te komen. Je kunt deze clips krijgen in een eenvoudige en elegante stijl, alleen gemaakt met lint, of frilly en fancy met strikken. Ze werken in alle soorten haar en zijn geweldig om haar uit het gezicht van je kleine meisje te houden, vooral als ze haar pony laat groeien!

Een ander soort clip wordt de snapclip genoemd. Dit klikt gewoon op zijn plaats. Je zult zien dat veel baby- en meisjeshaaraccessoires zijn gemaakt met de snapclip. Ik vind dat deze moeilijker te krijgen zijn omdat ze zich niet zo wijd openen als de krokodillenklemmen, maar ze zijn good voor de child's met alleen perzik dons of minder dan 1 inch haar. Je kunt ze zeker in grotere maten krijgen (ze variëren meestal van 1 "tot 4") voor grotere kinderen, maar ze zijn nooit mijn favoriete sort clip geweest voor iets anders dan accessoires. Ze zijn echter veel die tremendous schattig zijn met strikken en dingen, maar ze zijn echt meer bedoeld om aan een schattig kapsel toe te voegen dan om het haar daadwerkelijk tegen te houden.

Het volgende soort populaire meisjeshaaraccessoire is de haarspeld, ook wel Franse haarspeld genoemd. Deze zijn vooral goed voor de oudere meisjes met meer haar. Haarspeldjes zijn anders dan krokodillenklemmen omdat ze aan beide uiteinden sluiten en feitelijk aan elkaar klikken. Dit houdt een veilig deel van haar huge, zelfs tot een ponystaart. Ze komen ook in verschillende maten. Ze zijn geweldig voor dik haar en voor het vasthouden van een meer gedefinieerde sectie haar.

Een ander sort clip is de kaakclip. Deze zijn er in een grote verscheidenheid aan maten, van kleine 'mini'-kaakclips die zelfs in het haar van jonge peuters kunnen passen tot grote clips die moeders kunnen gebruiken in plaats van een pony te dragen. Deze zijn geweldig om hele secties haar te nemen en uit de weg te houden of om gewoon beide kanten of beide terug te knippen. De kleine mini's zijn geweldig, zelfs voor moeders, gewoon om een ​​smal gedeelte aan elke kant terug te trekken voor een fashionable, informal look.

Naast de clips en haarspeldjes zijn er natuurlijk de hoofdbanden en elastieken. Ik weet zeker dat je al weet wat dit zijn! Een ding dat je misschien niet weet, is dat hoofdbanden ook geweldig zijn voor die kleine child's met nauwelijks haar als je niet de cliproute wilt gaan. Je kunt stoffen of gehaakte hoofdbanden krijgen met mooie bloemen erop en ze gaan van voren naar achteren over het hoofd in plaats van de gebruikelijke manier. Misschien wil je dit vooral proberen als je het zat bent om steeds weer te horen "wat een schattige jongen je hebt"! We hebben een lange weg afgelegd vanaf het second dat mijn moeder een strik op mijn kale hoofd zou plakken, geen mooie strik hoor, maar een van die die je op cadeautjes gebruikt!

Voor de oudere meisjes zijn hoofdbanden natuurlijk bedoeld om bovenop het hoofd te gaan, en ofwel aan de oren te eindigen als het een harde plastic is, of helemaal rond het hoofd te gaan als het stof is. Dit is waarschijnlijk de gemakkelijkste route voor het oudere meisje dat haar pony probeert te laten groeien!

Dus daar heb je het. Nu ben je helemaal klaar om te winkelen voor de perfecte haaraccessoires voor meisjes! Veel plezier!

pinit fg en rect red 28 - Haaraccessoires voor meisjes - Welke clip werkt het beste?

Article Tags:
· · · · · · · ·

Comments are closed.