Nov 27, 2019
11 Views
Comments Off on Draag haarstijlen uit de jaren 70 – Soorten haartrends in de jaren zeventig

Draag haarstijlen uit de jaren 70 – Soorten haartrends in de jaren zeventig

Written by

Als je eruit wilt zien alsof je uit de modebladen uit de jaren 70 bent gehaald, laat je haar dan op natuurlijke wijze groeien. De natuurlijke look is een van de meest populaire schoonheidstrends van dit decennium, vooral als het gaat om kapsels.

Destijds laat iedereen zijn haar groeien om van een volledige afro te genieten. Anderen met lang en steil haar houden het van nature recht. Een ander sort kapsel is de door de wind geveegde look. Eigenlijk zijn sommige kapsels die floreerden in de jaren 70 nog steeds populair, zoals steil haar; die veel vrouwen graag onderhouden.

Hier zijn enkele van de populaire kapseltrends uit de jaren 70, en geven als suggestions hoe je er vandaag van kunt genieten:

1. Afro-look

Vroeger toonden mensen met Afrikaanse roots trots hun erfgoed door enorme afro's te dragen. De stijl was een grote hit in de jaren 1970 vanwege zijn natuurlijke uitstraling. Mensen met extreem krullend haar hoeven ze alleen te laten groeien en ze zullen genieten van een mooie en trotse Afro.

Je kunt proberen de natuurlijke knik in je Afro-haar te verbeteren door het te verfijnen met een plectrum. Je moet door je haar trekken met de pluk, en je Afro-kapsel pluizen om omhoog te gaan en te flare terwijl je ervoor zorgt dat de natuurlijke knik op zijn plaats zit.

2. Shag

Dit is het kapsel dat in de jaren 70 door Farrah Faucet werd gepopulariseerd. De stijl is heel eenvoudig – het enige wat je hoeft te doen is je haar gelaagd aan de uiteinden te hebben om het te bereiken. Vrouwen van tegenwoordig met haar van elke lengte kunnen dit kapsel dragen.

Je haar in shag stylen is eenvoudig door een paar simpele lagen te doen. Zorg er gewoon voor dat je het niet overdrijft, need de "chaotische look" kan uit de hand lopen. En omdat je haar eruit zou moeten zien alsof het geblazen is, hoef je je haar zelden te kammen.

3. Natuurlijk uiterlijk

Natuurlijk kapsel was ook een hit in de jaren '70. Destijds besloot iedereen haar steil haar naar beneden te laten gaan. Degenen met golvende lokken hadden echter meer problemen om ze recht te maken, omdat het enige verhaal toen een stijltang was. Tegenwoordig is het krijgen van een rechte natuurlijke look gemakkelijker, wat met de vele beschikbare stijltangen die worden aangeboden door kapsalons.

4. kapsel van de paginajongen

Tot slot, een van de meest populaire schoonheidstrends uit de jaren 1970 als het gaat om kapsel, is de pagina-look, wat een eenvoudig kort of halflang haar met pony is en tot aan de oren hangt. De look van de paginajongen heeft een opvallende gelijkenis met de Egyptische look.

Het pageboy-kapsel, dat nu weer populair wordt onder jongere vrouwen, kan worden bereikt door het voorhaar te knippen om een ​​pony te vormen. Krijg de juiste lengte aan de achterkant door snel een knipbeurt in de salon te krijgen.

pinit fg en rect red 28 - Draag haarstijlen uit de jaren 70 - Soorten haartrends in de jaren zeventig

Article Tags:
· · · · · · ·

Comments are closed.