Nov 28, 2019
9 Views
Comments Off on De aantrekkingskracht van vlechten

De aantrekkingskracht van vlechten

Written by

Zeer jonge meisjes dragen hun haar in staartjes omdat hun mama's hun haar voor hen doen. Dit komt natuurlijk omdat het kapsel gemakkelijk is en moeders gewoon willen dat hun kleine meisjes er schattig uitzien. Wanneer meisjes ouder worden, wordt het staartjeskapsel soms gekozen uit keuze. Dit geldt zeker voor tieners, maar het is ook waar voor jonge vrouwen als ze volwassen worden in de twintig, en soms ook daarbuiten. Dit roept de vraag op: "Waarom?" Waarom kiezen jonge vrouwen er soms voor om hun haar in staartjes te dragen?

De mogelijke redenen waarom pigtails een kapsel naar keuze zijn, zijn veel, sommige duidelijker dan andere. Als het weer heat is, is het een koelere manier om het haar van het hoofd weg te krijgen, en staartjes helpen enorm. Wanneer een meisje weinig tijd heeft en haar haar in een handomdraai klaar moet hebben, zijn staartjes snel en gemakkelijk. Dames kunnen pigtails dragen als een vogue assertion. Of ze dragen ze misschien omdat ze er jong, speels, schattig of attractive willen uitzien. (En ja, vlechten kunnen tegelijkertijd schattig en attractive zijn.) Een andere mogelijkheid voor vlechten is wanneer een jonge dame zichzelf wil presenteren als een enigma. "Is ze een braaf meisje dat doet alsof ze slecht is, of een slecht meisje dat er goed uitziet?" Pigtails zijn een aandachtstrekker, en hoe volwassener de vrouw die pigtails draagt, hoe meer aandacht die pigtails krijgen.

Waarom trekken pigtails de aandacht? Laten we beginnen met redenen waarom mannen van staartjes houden. (OK, niet alle mannen houden van staartjes, maar de meeste doen dat, ook al zijn ze stiekem.) Staartjes vertegenwoordigen de jeugd en in onze samenleving is de jeugd aantrekkelijk. Zoals ik hierboven zei, staartjes zijn schattig en attractive, en welke man houdt er niet van een vrouw die iets leuks en attractive pronkt? Sommige mannen vallen voor het enigma-ding: "Waarom draagt ​​deze dame staartjes? Wat is ze van plan?" Andere mannen, waaronder ikzelf, zien een vrouw met staartjes en denken: "Wauw, deze dame is echt speciaal." Maar staartjes trekken ook de aandacht van andere vrouwtjes, die vrijwel hetzelfde reageren als mannen, maar met further mogelijke gedachten zoals: "Ze is zo'n variety!", Of "Wow, ik wou dat ik het lef had om staartjes te dragen. "

Dus we zien hier dat er veel redenen zijn waarom pigtails door varkensstaartdragers en pigtail-waarnemers worden gewaardeerd. Maar ik zal afsluiten met wat pigtails voor mij betekenen. Voor mij schreeuwt een volwassen vrouw met haar haar in staartjes vertrouwen. Dit is een dame die leuk is, extravert, gewaagd en zelfverzekerd. Ze houdt van wat ze heeft, maar weet wat ze nog meer wil, en is vastbesloten om het te krijgen. Dit is een vrouw met een zeer hoog zelfbeeld. Er zijn vrouwen over de hele wereld die droommeisjes kunnen zijn, maar er is een echt speciale dame voor nodig om het vertrouwen te hebben om een ​​droommeisje met pigtailed te zijn.

pinit fg en rect red 28 - De aantrekkingskracht van vlechten

Comments are closed.