Nov 30, 2019
11 Views
Comments Off on "Dangerous Boy" van Tennis – Andre Agassi

"Dangerous Boy" van Tennis – Andre Agassi

Written by

Andre Agassi, een van de meest populaire figuren in de recente geschiedenis van Tennis, wordt erkend als een van de "bad-boys" van tennis, hoewel misschien op een meer positieve manier dan eerdere Tennis-rebel John McEnroe. Agassi heeft veel information in de sport en genoot een lange tijd rivaliteit met Pete Sampras, vergelijkbaar met de meer recente rivaliteit die tussen Nadal en Federer heeft bestaan. Andre Agassi Trivia zal aantonen dat hij in 1970 in Las Vegas werd geboren.

Andre Agassi heeft een aantal information in zijn eentje of die hij deelt met een paar andere personen. Een van zijn meest indrukwekkende prestaties is dat hij de enige mannelijke speler is die een Profession Golden Slam heeft voltooid. Dat betekent dat hij de toernooien op Wimbledon, de US Open, de Australian Open, de French Open heeft gewonnen en op de Olympische Spelen heeft gewonnen. Een van de geweldige verhalen van Tennis trivia die te zien is tijdens een Andre Agassi-quiz is dat de enige vrouwelijke speler die dezelfde prestatie levert, Agassi's vrouw, Steffi Graf, is.

Andere prestaties zijn een van de drie mannen die een carrière in Grand Slam hebben (alle Golden Grand Slam-toernooien winnen behalve de Olympische Spelen). Andre Agassi trivia zal ook laten zien dat hij vier keer de Australische open heeft gewonnen, een prestatie die niet is geëindigd, hoewel Roger Federer zijn prestatie voor three van four opeenvolgende overwinningen in Australië bond.

Agassi's persoonlijke leven is meer in de publieke belangstelling dan gebruikelijk is voor de meeste tennisspelers. Dit is te danken aan zowel zijn companions als zijn beroemdheid, die verband hield met zijn imago en likability in de sport. Zijn eerste huwelijk duurde minder dan een jaar, namelijk actrice Brooke Shields. Zijn tweede huwelijk leek echter de legende te zijn, omdat hij en collega Tennis geweldig Steffi Graf in 1999 trouwden. Ze hebben twee kinderen en wonen in Las Vegas.

Een Andre Agassi-quiz laat zien dat hij onlangs weer in de schijnwerpers is gezet. Dit komt door de publicatie van zijn autobiografie, getiteld "Open: An Autobiography." De controverse rond drugsgebruik bij professionele atleten neemt de laatste jaren toe en in het boek bekent Agassi dat hij tijdens zijn carrière positief had getest op methamfetaminegebruik. De andere openbaring die een groot deel van de sportwereld verbaasde, was het feit dat zijn kenmerkende golvende haar eigenlijk een pruik was geweest.

pinit fg en rect red 28 - "Dangerous Boy" van Tennis - Andre Agassi

Article Tags:
· · · · · · ·

Comments are closed.