Nov 29, 2019
12 Views
Comments Off on Unhealthy Boy Bikers doen goede daden

Unhealthy Boy Bikers doen goede daden

Written by

"Soiled Biker" is een zin die we allemaal hebben gehoord. Van eigen bodem in onze bioscoop, met movies als "Simple Rider" en "The Wild One" met Marlon Brando, het idee dat motorrijders, vooral Harley-Davidson-rijders, allemaal deel uitmaken van een gedegenereerde bende die de goede burgers van ons huis wil terroriseren stad is in alle uithoeken van onze natie geïnfiltreerd.

De waarheid is heel anders. Als je het lidmaatschap van outlaw motorrijders zou vergelijken met het aantal motorrijders in het hele land, dan zijn er maar weinig tussenpersonen. Je zou ze kunnen vergelijken met het aantal criminelen, met betrekking tot het aantal gezagsgetrouwe atleten in elke reeks professionele sporten.

Helaas is 'als het bloedt, het leidt' het motto van onze media. Mochten er zoveel rapporten zijn over de prachtige daden waar fietsers hun tijd en energie in steken, dan zou de perceptie dat motorrijders allemaal afvallige outlaws zijn, zeker veranderen. Statistisch gezien is er sinds de jaren 80 een sterke beweging weg van het criminele ingredient dat zoveel goede motorrijders een slechte naam gaf.

Tegenwoordig nemen motorrijders deel aan rally's voor veel verschillende goede doelen. Veel van de evenementen die deze winterharde rijders bijwonen, worden gehouden ter ere van een of andere oorzaak. Sommige hiervan zijn B.A.D.D. – Bikers In opposition to Drunk Drivers, B.A.D. – Bikers In opposition to Diabetes, B.A.C.A. – Bikers In opposition to Baby Abuse. Er zijn er teveel om op te noemen, maar je kunt vinden wat er aan de hand is in je thuisstaat door de liefdadigheidsindex van de Touring Bikers-website te bezoeken: http://www.travelingbikers.com/charities.html

De volgende keer dat je een groep motorrijders ziet langsrijden op de weg, is het waarschijnlijk dat ze hun tijd, geld en energie voor een goed doel doneren – allemaal tijdens het rijden op een voertuig dat brandstof bespaart en minder vervuilt dan onze vierwielers do.

"Soiled Biker" moet misschien worden gewijzigd in "Benevolent Biker" in het licht van de miljoenen die zijn ingezameld voor het goede doel. In een land dat helden nodig heeft, hoe onwaarschijnlijk ook, ik kan geen beter figuur bedenken dan de met leer beklede, in de open lucht rijder, haar dat in de wind waait, ons land doorkruist om de behoeften van de mensen te dienen. Zelfs slechte jongens doen goede daden.

pinit fg en rect red 28 - Unhealthy Boy Bikers doen goede daden

Article Tags:
· · · · · · ·

Comments are closed.