Nov 27, 2019
13 Views
Comments Off on  Authentieke kapsels uit de jaren 40 in 10 minuten!

 Authentieke kapsels uit de jaren 40 in 10 minuten!

Written by

Heb je ooit een authentiek kapsel uit de jaren 40 willen hebben, zoals Ginger Rogers, Rita Hayworth, Katherine Hepburn of Susan Hayward? Heeft u een speciale gebeurtenis of gelegenheid met een thema uit de jaren 40 die u wilt opnemen in uw outfit en haar? Hoewel er verschillende kapsels uit de jaren 1940 zijn om uit te kiezen, wil je een stijl selecteren die geschikt is voor je haarlengte en gemakkelijk in 10 minuten of minder te doen is.

De sleutel tot het bereiken van een authentiek kapsel uit de jaren 40 is om je haar appropriate te scheiden. In dit decennium hebben vrouwen hun haar niet in het midden gescheiden, maar hebben ze ervoor gekozen om het aan beide kanten te scheiden. Krullen of rollen waren ook een belangrijk onderdeel van kapsels in deze tijd, en de meeste stijlen namen ze erin op.

De stijl van de paginajongen was een van de populairste kapsels uit de jaren 40, vooral voor vrouwen met halflang of lang haar. Het werd vaak gebruikt door dames toen ze de avond uitgingen om swing te gaan dansen, en vaak accentueerden ze het met een bloem of twee. Je kunt dit kapsel in een mum van tijd onder de knie krijgen, omdat je eenvoudig je haar appropriate moet scheiden en krullen.

Als je lang haar hebt, kun je het stylen zoals veel vrouwen in de jaren 40 deden, namelijk om het op rollen te dragen. Dit was een populaire look voor vrouwen toen ze 's avonds op feestjes en sociale bijeenkomsten waren. Dit was te wijten aan het feit dat hoeden in de jaren 1940 belangrijke stukken avondkleding waren voor vrouwen, en dit kapsel werkte goed en zag er goed uit met een hoed. De andere populaire stijl voor lang haar in de jaren 1940 was een geklede updostijl, die ook vaak werd geaccentueerd met een bloem die in het haar is geplooid of vastgemaakt.

Voor mensen met kort haar kan het vinden van een stijl uit de jaren 40 die je voor je haar kunt gebruiken moeilijk zijn, omdat kort haar toen nog niet zo gebruikelijk was. U kunt echter nog steeds een updo uit de jaren 40 maken. Focus op het scheiden van je haar aan de zijkant en het toevoegen van krullen die je haar in stijllijnen vormen. Bovendien kun je overwegen om extensies of ratten te krijgen zoals ze in de jaren 1940 werden genoemd, waarmee je een kapsel kunt maken dat is gemaakt voor langer haar.

Het maakt niet uit welk kapsel je vanaf de jaren 1940 probeert te bereiken, er zijn enkele dingen om in gedachten te houden. Hoewel het haar uit de jaren veertig er strak, glad en excellent opgemaakt uitziet in foto's en movies, was het haar uit dit decennium in werkelijkheid vaak kroeshaar. Dit was te wijten aan het feit dat krultangen geen temperatuurregeling hadden. Daarom is het prima om je haar een beetje op te pluizen als je wilt, wanneer je een van deze kapsels gebruikt. Ook onthulden authentieke kapsels uit de jaren 40 nooit alle haarspelden die haar op hun plaats hielden. Haarkrullen bedekten altijd de haarspelden en u zou hetzelfde moeten doen. Je kunt ook haaraccessoires, zoals bloemen of haarspeldjes, gebruiken om je haar te bedekken met je eigenlijke haar.

Zoals je kunt zien, zijn er veel verschillende kapsels om uit te kiezen op foundation van de lengte van je haar. Het vinden van het perfecte authentieke kapsel uit de jaren 40 voor je speciale gelegenheid of om je eruit te laten zien als een beroemde actrice, kan worden bereikt in minder dan 10 minuten, waardoor je meer tijd hebt om ervan te genieten.

pinit fg en rect red 28 -  Authentieke kapsels uit de jaren 40 in 10 minuten!

Article Tags:
· · · · ·

Comments are closed.