Nov 27, 2019
10 Views
Comments Off on Anime – Dat zijn tekenfilms waarin de personages geel en stekelig haar hebben, toch?

Anime – Dat zijn tekenfilms waarin de personages geel en stekelig haar hebben, toch?

Written by

Als je anime hoort, zal het eerste beeld dat je te binnen schiet waarschijnlijk een beeld zijn van jonge meisjes met schraal kleding en grote ogen, of misschien een tiener met onhandelbaar haar en superkrachten. Hoewel dit geen verkeerde interpretatie is, is anime veel meer dan dat.

Anime zijn er demografische gegevens die verschillende doelgroepen bestrijken. Degenen met de bovenstaande beschrijvingen zijn het meest waarschijnlijk shounen, wat in feite anime is gericht op jongens. Dan is er de donzige vorm van anime met prinsessen en magie, wat de demografische shoujo is voor anime gericht op meisjes. Er zijn echter nog twee demografieën die vaak over het hoofd worden gezien vanwege het feit dat hun doelgroep niet zo mainstream is als de twee voormalige – deze twee zijn seinen en josei. Ze zijn gericht op jonge mannen van in de twintig, respectievelijk jonge vrouwen van in de twintig en hoger, wat betekent dat ze gericht zijn op een volwassener publiek.

Voorbeelden: Berserk is een manga (en ook geanimeerd als anime), om een ​​voorbeeld te gebruiken, gepubliceerd in het tijdschrift "Younger Animal". Het is een tijdschrift gericht op jonge mannen dat veel geweld en gore bevat, en dus is het een seinen tijdschrift. Berserk zelf bevat een intrigerende plot over ontbering en verraad gepresenteerd met veel verontrustende scènes met verkrachting en geweld. NANA is een manga (en later een anime), geserialiseerd in het tijdschrift "Kiss", dat gericht is op jonge vrouwen. De in het journal gepubliceerde werken bevatten vaak romantiek, intriges, ontrouw en liefdesverdriet, en daarom kan males concluderen dat het een Josei journal, omdat NANA ook veel van deze elementen bevat. Om samen te vatten: de volgende keer dat je het woord anime hoort, of misschien de levendige anime-fan bent, ben je de volgende keer dat je op zoek bent naar anime om te kijken, het herzien van het beeld dat je in je hoofd krijgt. Overweeg dat anime een medium is, internet als movies of tv-series, en dat er dus binnen het medium allerlei uitdrukkingen bestaan ​​- zowel voor jongere als oudere doelgroepen, voor vrouwen en mannen enzovoort.

pinit fg en rect red 28 - Anime - Dat zijn tekenfilms waarin de personages geel en stekelig haar hebben, toch?

Article Tags:
· · · · · · · · · · ·

Comments are closed.