Nov 28, 2019
9 Views
Comments Off on American Mobsters – The Bowery Boy Avenue Gang

American Mobsters – The Bowery Boy Avenue Gang

Written by

De Bowery Boys waren een anti-katholieke, anti-Ierse bende van 1840 tot 1860, die met de andere bendes, met identify de dode konijnen uit de 5 Factors Space, met elkaar vochten. In tegenstelling tot de andere bendes van die tijd, die gewoon misdadigers, boeven, rovers en moordenaars waren, waren de Bowery Boys, die het Bowery-gebied web ten noorden van de 5 Factors regeerden, meestal slagers en monteurs, bouncers of kleine zakenman. Ze droegen een soort uniform, met rode shirts en zwarte broeken, waarvan de broek in laarzen van kuithuid werd geschoven. De meeste mannen hadden olievlek haar dat bedekt was met zwarte kachelpijpenhoeden.

De Bowery Boys waren vurige vrijwillige brandweermannen, die zich afstemden op de Know-Nothing, of Amerikaanse politieke partij, die duurde van 1849 tot 1856, en later de Democratische Partij. Alle grote politici van die tijd, inclusief Boss Tweed en toekomstige eerste president George Washington, waren ooit vrijwillige brandweer in Decrease Manhattan. De Bowery Boys waren verbonden aan verschillende vuurhuizen, met namen als de White Ghost, Black Joke, Dry Bones en Crimson Rover. Elk van de andere bendes in de binnenstad, zoals de Dode Konijnen, Roach Guards en de Plug Uglies, waren ook verbonden met verschillende brandweerhuizen, en de voltooiing over wie als eerste bij een model zou aankomen was fel en soms bloederig. Van de Bowery Boys werd gezegd dat ze bijna web zoveel van hun brandweerauto's hielden als de vrouwen, en het ergste dat er kon gebeuren was om bij een model aan te komen en te ontdekken dat alle brandkranen al door andere brandweerhuizen waren ingenomen.

De Bowery Boys hadden een truc om deze schaamte te voorkomen. Zodra een brandalarm afging, pakte de grootste Bowery Boy in de buurt een leeg vat uit een supermarkt en rende naar de vuurstop die het dichtst bij het brandende gebouw was. Hij zou de loop omdraaien, de brandkraan met de loop bedekken, erop gaan zitten en zijn positie verdedigen, door mannen uit andere vuurhuizen te bestrijden, die probeerden hem en de loop van de brandkraan te verwijderen. Er werd gezegd dat de gevechten om de brandkranen soms zo woest waren, dat de Bowery Boys geen tijd hadden om de branden daadwerkelijk te blussen.

De meest beroemde Bowery Boy van zijn tijd was "Butcher" Invoice Poole, een slager van beroep en vrijwilliger bij Crimson Rover Hearth Engine Firm # 34, in Hudson en Christopher Streets. Poole was een berenknokkelvechter van veel bekendheid. Zijn aartsvijand was John Morrissey, een Ierse immigrant en een sterke arm voor Tammany Corridor. Morrissey dacht ook dat hij een jager was en daagde Poole uit voor een gevecht met blote knokkels. Poole haatte de Ieren en katholieken met een passie (Morrissey was beide), en hij aanvaardde graag de uitdaging.

De twee mannen regelden op 26 juli 1854 in het Amos Avenue Dock bij Christopher Avenue. Terwijl Morrissey zijn hand uitstrekte om te vechten, vermoedde Poole hem en greep Morrissey in plaats daarvan een frontale berenknuffel. Hij tilde Morrissey de lucht in en kneep de adem vijf minuten lang uit hem. Wijzer hoofden sprongen in en scheidden de mannen, voordat Poole Morrissey doodde. Morrissey raakte zo zwaar gewond dat hij zes maanden lang niet door de straten van New York kon lopen, maar toen hij dat deed, waren het gordijnen voor Poole. Op 25 februari 1855 schoot Lew Baker, een vriend van Morrissey, Poole in Stanwix Corridor, een bar op Broadway in de buurt van Prince Avenue. Poole bleef iets langer dan een week hangen, maar hij stierf uiteindelijk op eight maart 1855.

De ondergang van de Bowery Boys begon tijdens de woeste driedaagse New York Metropolis Draft Riots van 1863. Woedend over de dreigende mogelijkheid om in de oorlog in het zuiden te worden opgesteld, wilden ze niets doen, duizenden bendeleden gingen de straten van New op York Metropolis op 13 juli, het plunderen en afbranden van winkels en huizen, en het gewelddadig doden van negers, die zij de schuld gaven van hun hachelijke situatie. De Bowery Boys, in acties die normaal gesproken tegengesteld waren aan hun aard, waren een integraal onderdeel van deze dodelijke rellen, waarbij honderden mensen werden gedood en duizenden meer gewond. De militie van de staat New York werd ingeschakeld om de rellen te onderdrukken, en toen het stof drie dagen later neerzakte, ging het opstellen van mannen uit de New York Metropolis door tot de strijdkrachten.

Veel Bowery Boys werden opgesteld in de oorlog. Sommigen stierven, sommigen keerden zwaar gewond terug of misten armen en benen en anderen sloten zich aan bij rivaliserende bendes. Tegen het einde van de jaren 1860 hielden de Bowery Boys op te bestaan, maar andere bendes stonden op uit hun as om hun plaats in te nemen.

pinit fg en rect red 28 - American Mobsters - The Bowery Boy Avenue Gang

Article Tags:
· · · · · · ·

Comments are closed.