Nov 30, 2019
13 Views
Comments Off on 7 Should Haves For a Emo Lady!

7 Should Haves For a Emo Lady!

Written by

Sommigen vinden het raar, voor anderen is het een stijlverklaring; Ik vind het hip, cool en funky. Ja, ik heb het over Emo-mode. Ik weet zeker dat je veel mensen hebt gezien, waaronder Avril Lavigne en Adam Lambert, met rechte lange zijpony, zwarte oogmake-up en zwarte nagellak. Deze meisjes en jongens hebben een speciale plaats voor zwarte kleur in hun garderobe. Ze houden ervan om eenvoudige T-shirts met halve mouwen te dragen met slim match denim in blauw. Met veel zwart in hun garderobe maken ze een uitgesproken stijlstatement. Het ziet er aantrekkelijk uit en is helemaal in zwang. Als je ook deze zeer modieuze pattern wilt proberen, heb ik hier een lijst met zeven musthaves. Ga ervoor en geniet ervan stylish te zijn.

# 1 Stijltangen

Over deze mode gesproken, het eerste opvallende dat je opvalt, zijn de rechte lange en zijpony. Hiervoor heb je stijltangen nodig. Gemakkelijk verkrijgbaar in de markt, het duurt slechts ongeveer 15-20 minuten voor normaal tot een beetje golvend haar om recht te worden. Wanneer je klaar bent met het rechttrekken, maak je een zijwand en laat je haar losjes aan één kant vallen.

# 2 Zwarte mascara

Breng zwarte mascara aan op je wimpers. Mascara zal je wimpers dikker maken en je ogen er ook lang, donker en rokerig uit laten zien.

# three Zwarte eyeliner

Definieer nu met behulp van een zwarte eyeliner het bovenste ooglid. Maak de lijn fijn en dik. Gebruik een gitzwarte eyeliner voor maximale impression.

# four Zwarte Kohl

Breng Black Kohl aan op je al gedefinieerde ogen. Gebruik donkere, ravenzwarte en anti-vlekkerige kool. Het gaat lang mee en smeert niet, zelfs niet als het zweterige hitte is. Breng het twee of drie keer aan, totdat je ogen er rokerig, donker en goed gedefinieerd uitzien.

# 5 Zwarte nagellak

Pijn je ideas en tenen met zwarte nagellak. Het maakt nauwelijks uit of je lange of bijgesneden nagels hebt. Het is een zeer belangrijk onderdeel van deze look. Zorg er dus voor dat je nagels goed zijn geverfd met de zwarte schoonheid.

# 6 Wacky Belts

Nadat je klaar bent met je oogmake-up, nagellak en kapsel, schuif je een paar slim match blauwe denim en een eenvoudig T-shirt aan, meestal met een gekke boodschap of foto, zoals op de bovenstaande foto en om toe te voegen draag deze riem met een funky emblem.

# 7 Canvasschoenen

Final however not least; maak je klaar om de straten door de stad te rocken in veterschoenen, bij voorkeur in het zwart. Nu ben je helemaal klaar met deze attract. Veel geluk vriend, ik weet zeker dat je gaat rocken!

pinit fg en rect red 28 - 7 Should Haves For a Emo Lady!

Article Tags:
· · · ·

Comments are closed.