Nov 30, 2019
9 Views
Comments Off on 7 Magnificence Ideas voor zits gevoelige huid

7 Magnificence Ideas voor zits gevoelige huid

Written by

Zits. Jongen, ik haat het. Die puistjes duiken in mijn tienerjaren over mijn hele gezicht op. Zelfs nu krijg ik acne-uitbraken als ik gestrest ben of gebruik ik het verkeerde huidverzorgingsproduct. Ik ben bij veel artsen geweest die mijn zits kunnen verwijderen, tot de volgende uitbraak.

Een deel van de reden is een vette huid. Vettige huid die vuil vasthoudt en huidresten die poriën verstoppen, maken uw huidporiën een uitstekende broedplaats voor bacteriën. De bacterie vermenigvuldigt zich en voila. Je hebt zits

Alles is niet verloren. Als je een vette huid hebt die gevoelig is voor zits, zijn hier 7 schoonheidstips om de puistjes weg te houden.

1. Houd uw HANDEN van uw gezicht af.

Je handen, na het aanraken van zoveel dingen, het openen van de deur, het oppakken van een tas, dingen die we elke dag doen, zijn bedekt met bacteriën. Het laatste wat je wilt is die bacterie op je gezicht te doen. Raak je gezicht vaak aan met je handen, of erger nog, kies die puistjes met je vingers, en je zult zien dat de puistjes zich vermenigvuldigen.

2. Houd je haar van je gezicht.

Als je een vette huid hebt, heb je waarschijnlijk vettig haar. Vet haar dat tegen je gezicht strijkt, draagt ​​bij aan de olie. Olie, zweet en huidresten zijn een geweldige manier om de poriën in uw huid te verstoppen, wat leidt tot meer puistjes. Als je puistjes op je voorhoofd of je wangen en kin ziet, meestal waar je haar tegenaan kan borstelen, kan je haar de boosdoener zijn. Draag een haarband, gebruik haarclips om je haar van je gezicht te houden, bind het in een paardenstaart of krijg een haarsnit.

3. Was je gezicht Three keer per dag met een goed acne-reinigingsmiddel.

Ik kreeg die tip van een arts. Ik waste mijn gezicht toen ik wakker werd, tijdens de lunch en voor het slapengaan met een reinigingsmiddel dat bedoeld is voor de huid met zits. Mijn huid werd helder toen ik me aan de routine hield en alleen huidverzorgingsproducten gebruikte voor de huid met zits. Een stuk zeep bedoeld om je gezicht te wassen is web zo goed.

4. Blijf bij zits huidverzorging

Elke keer als ik vanaf dat punt afdwaal, krijg ik een grote acne-uitbraak. Altijd. Elke keer als ik mijn vrienden zie met een uitzonderlijk stralende huid, wil ik alles gebruiken wat ze gebruiken. Ik zou overschakelen naar rijkere, anti-aging huidverzorging als een preventieve maatregel, bezorgd over rimpels die verschijnen als ik ouder phrase. Dat werkt keer op keer. Ik krijg meer puistjes. Blijf bij goede zits huidverzorgingsproducten [http://www.everythingbeauty.info/acne.htm].

5. Ontspan

Heb je gemerkt hoe puistjes de neiging hebben meer te verschijnen voor een stressvolle gebeurtenis. Examens. Een grote date. Een presentatie. Stress veroorzaakt schade aan je huid. Okay, puistjes kunnen ook opduiken vanwege hormonale onevenwichtigheden, zoals web voor je menstruatie.

6. Slaap

Je huid geneest zichzelf als je slaapt. Je hele lichaam geneest zichzelf in je slaap. Een nacht zonder slaap kan leiden tot meer puistjes. Maak er een gewoonte van om je zorgen achter je te laten en een goede nachtrust te krijgen. Practice eerder op de dag. Doe wat oefening voor de avond. Het helpt.

7. Blijf uit de buurt van geperst poeder compact.

JEP. Je hebt me goed gehoord. Ik kreeg deze tip van een vriend. Haar vriendin gebruikte een compact poeder om haar zits te verbergen. In plaats daarvan, hoe meer ze het gebruikte, hoe slechter het werd. Denk gewoon. Tegen de middag wordt uw huid vet. Je haalt de poedercompact eruit en gebruikt die poederdons om geperst poeder op je gezicht aan te brengen. Nu zou je gezicht al vuil, bacteriën en olie bevatten. Dep je gezicht met die poederdons en nu pakt die puff het vuil, bacteriën en olie op. Je stopt het terug in de compact. De bacteriën broeden daar gelukkig in. Vervolgens haal je de compact er weer uit en dep je meer poeder, gemengd met olie, vuil en bacteriën op je gezicht, pak je meer smurrie op en cease je meer smurrie in je compact. De cyclus gaat door. Een betere gok zou zijn om in plaats daarvan vloeipapier te gebruiken om overtollige olie weg te vegen. Daarna kunt u het papier na gebruik weggooien. Gebruik het vloeipapier dat bedoeld is voor je gezicht, zoals gevonden op [http://www.everythingbeauty.info/blotting%20paper.htm]

Over dit poederdonsje, maak er een punt van om je poederdons en al je make-upborstels regelmatig te wassen, met zeep en water. Droog ze vervolgens volledig voordat u ze bewaart. Ik denk dat dat het een 8e tip zou maken, toch?

Vette, zits gevoelige huid heeft veel zorg nodig. De positieve kant is dat de vette huid langzamer tekenen van veroudering vertoont dan een droge huid. Zorg voor je huid en je zult er waarschijnlijk jonger uitzien dan je leeftijdgenoten naarmate de decennia voorbijgaan.

pinit fg en rect red 28 - 7 Magnificence Ideas voor zits gevoelige huid

Article Tags:
· · · · · · · ·

Comments are closed.