Nov 27, 2019
12 Views
Comments Off on 5 onderhoudsarme postpartum-haarstijlen voor vrouwen

5 onderhoudsarme postpartum-haarstijlen voor vrouwen

Written by

Na te zijn gezegend met een luxueuze glans, vol lichaam en snelgroeiend haar tijdens de zwangerschap vanwege nieuwe hormonen, kan het verleidelijk zijn om het allemaal postpartum af te hakken. Na het krijgen van je child kan je haar dof worden en afbreken of er ongeveer Three maanden uit vallen vanwege veranderende hormonen en daarna wil je een nieuw kapsel krijgen dat previous bij de nieuwe vrouw die je bent! Een nieuwe stijl kan je leven nieuw leven inblazen en wat zelfvertrouwen herstellen terwijl je door je nieuwe rol navigeert en leert jezelf verwend te houden en je goed te voelen in de combine van verantwoordelijkheden. Veel postpartum-geesten gaan standaard meteen naar een kortere weg, krijgen het snel en impulsief voor elkaar en groeien er dan spijt van terwijl ze wachten, wat voor altijd voelt, voor hun haar weer lang groeit. Hoewel het kort houden ervan je de korte termijn tevredenheid kan geven die je misschien heel graag postpartum wilt, overweeg dan enkele van deze salon diensten voor onderhoudsarme stijlen die je de verandering kunnen geven waar je naar op zoek bent.

Een asymmetrische bob van gemiddelde lengte

Dit kapsel is edgy en geweldig! Het wordt meestal op de schouder kortst gesneden, terwijl de andere kant 2-Three inch voorbij meet, maar het kan langer worden gewijzigd en heeft hetzelfde moderne, coole impact. Je kunt dit meer personaliseren door er een leuke peek-a-boo-kleur onder toe te voegen of het allemaal een rijke kleur te verven en gewoon je wortels thuis te verven als ze erin groeien. achter het oor en deze twee stervende opties zorgen ervoor dat je niet vaak in de salon hoeft te zijn om je kleur te behouden.

Lang haar Ombre of Balayage

Deze populaire celebrity-look is voor degenen die hun lengte koesteren en er anders uit willen zien zonder het te compromitteren met een knipbeurt. Omdat je uiteinden zijn gebleekt om er zonovergoten uit te zien en je wortels onaangeroerd blijven, heeft dit sort kleuring vrijwel geen salononderhoud nodig als het eenmaal is gedaan. Velen hebben het zelf succesvol gedaan met grondige YouTube-tutorials en met identify Revlon's Frost 'N Glow-kits. Het is een verandering met een laag risico die een zonnige, leuke, jeugdige moeder weerspiegelt, zelfs als je tijdens je zwangerschapsverlof bent opgesloten.

Gemiddelde lengte lichaamsgolf Perm

Zoals het beste te zien is op Julianne Hough, kan het knippen van je haar tot middellange lengte en een subtiele golf toestaan ​​je een leuke en attractive, warrige look geven. Dit is tremendous weinig onderhoud, gebruik gewoon een leave-in conditioner en knijp een beetje, lucht of föhnen en je bent klaar!

Breng "The Rachel" terug

Het is rond die tijd dat de jaren 90 de hoek om komen. De Rachel werd beroemd gemaakt door het personage van Jennifer Aniston in de hitshow Mates. Het is een vegende knal, gelaagd kapsel dat het gezicht omlijst en veel lichaam aan je haar toevoegt, vooral wanneer je wordt geplaagd met een schattige hoofdband of wanneer je "uitblaast" met een haardroger en een ronde borstel. Model het op vele manieren of helemaal niet! Het kan verfijning en volwassenheid overbrengen, als dat de look is waar je naar op zoek bent. Jong het omhoog met hoogtepunten!

Pastelkleurige dip-kleurstof

Roze voor een meisje of blauw voor een jongen, profiteer van deze onderhoudsarme development en vier je nieuwe bundel met dit kapsel! Op zowel brunettes (eerst bleekmiddel) of blondines, een bleke kleur "gedoopt" aan de uiteinden is de laatste tijd woedend geweest en velen hebben dit thuis succesvol geprobeerd, zoals de balayage-stijl. Als je het niet kunt vastleggen of het eerst wilt proberen, zoek dan een goede semi-permanente kleurstof of probeer haarkrijt.

pinit fg en rect red 28 - 5 onderhoudsarme postpartum-haarstijlen voor vrouwen

Comments are closed.