Nov 27, 2019
11 Views
Comments Off on 5 geweldige kapsels voor kleine jongens

5 geweldige kapsels voor kleine jongens

Written by

Kleine jongens zijn op weg om kleine mannen te worden en je moet ze zo modieus mogelijk laten zijn. Een van de manieren om je kleine jongen modieus te laten zijn, is hem een ​​geweldige knipbeurt geven. Hier zijn 5 geweldige kapsels voor kleine jongens:

Lang kapsel

Als je jongen lang haar heeft, hoef je het niet kort te knippen – je moet het stylen. Om textuur toe te voegen, knip je het haar met een scheermesje in plaats van een schaar. Voor een perfecte look, laat het haar tot halverwege de oren gaan. Overweeg ook om het een pony te geven die over de wenkbrauwen landt.

Overweeg het haar te föhnen voor een gladdere look.

Het lange kapsel is geweldig, maar vermijd het als het haar van je jongen extreem krullend is of pin recht.

Zuiver knippen

Om je zoon er strak uit te laten zien, is dit het kapsel dat je moet kiezen. De stijl ziet er geweldig uit op jongens met dunner haar dat de neiging heeft plat te liggen. Het is ook ideaal voor golvend haar. Naast dat het kapsel gemakkelijk te onderhouden is, is het ook gemakkelijk te krijgen.

Knip het onderste haar met nummer één, twee of drie tondeuse en snijd de bovenkant met een tondeuse die één koplengte langer is. Dit zorgt ervoor dat het onderste haar kort en schoon is, terwijl het bovenste haar een beetje langer is.

Om het haar te stylen, maak het nat en scheid het aan de zijkant. Gebruik voor een optimaal resultaat een mousse of gel met een sterke maintain.

surfer

Het is een lang kapsel, ideaal voor kinderen met fijn of golvend haar dat een bepaalde textuur heeft. Hier houd je het haar faucets rond de nek en oren terwijl je het haar langer naar boven houdt.

Houd het haar rond de oren schoon en voeg wat langere lagen toe. Om het haar een beetje ruig te houden, vermijd het om de haarlagen te kort te maken.

Hoewel het kapsel geweldig is, vermijd het als het haar van je variety pin recht is.

gekruld

Is uw variety gezegend met krullend haar? Waarom vernietigen? Geef het krullende haar een gepolijste look door het rond de oren en nek schoon te knippen. Snijd de zijkanten ongeveer een centimeter en de bovenkant 2-Three centimeter lang. Als je klaar bent, meng je de boven- en onderkant met een schaar en een kam.

Fake havik

De meeste jongens zien er geweldig uit in Mohawk-kapsels. Als het haar van je jongen niet te lang is, moet je hem een ​​fake haviksnit geven. Knip het haar zo af dat je een kleine hoeveelheid langer haar aan de bovenkant hebt en 2-Three inch haar breed over het hoofd.

Knip korter haar met 3-Four tondeuse en een schaar om het langere haar te knippen.

Gevolgtrekking

Dit zijn enkele van de beste kapsels voor jongens. Vergeet niet dat verschillende kapsels er geweldig uitzien op verschillende hoofdvormen. U moet onderzoek doen en het juiste kapsel voor uw variety vinden.

pinit fg en rect red 28 - 5 geweldige kapsels voor kleine jongens

Article Tags:
· · · · ·

Comments are closed.